Gül uykuda

Cumhurbaşkanı Gül, 2 kulağındaki rahatsızlık nedeniyle Hacettepe Hastanesi'nde uyutuldu... Gül'ün şiddetli ağrıyı hissetmemesi için bu tedavi yöntemi tercih edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2012 Güncelleme 26 Ağustos 2012, 02:59
Gül uykuda

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Kırgızistan gezisini yarıda bırakıp Ankara'ya dönmesine neden olan şiddetli kulak ağrısı nedeniyle yapılan tedavi dün de sürdü. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ağrıları hissetmemesi için uyutuldu... İki gecedir hastanede tedavisini süren Cumhurbaşkanı'nın hastaneye geldiği ilk gün aşırı baş dönmesi ve şidetli ağrı yaşadığı belirtildi. Gül'ün odasına hiç kimsenin alınmadığı da ortaya çıktı. Gül'e hastane odasında refakat eden ise eşi Hayrünnisa Gül. Hayrünisa Hanım'ın bir dakika bile Cumhurbaşkanı Gül'ü yalnız bırakmadığı belirtilirken, odasına doktoru hariç kimsenin alınmadığı kaydedildi. Hastanedeki tedavisini tamamlanmasının ardından yoğun bir mesaiye başlayacak olan Cumhurbaşkanı Gül, önümüzdeki Salı günü Çankaya Köşkü'nde yapılacak olan MGK'ya başkanlık edecek. MGK'nın, artan terör olayları ve Suriye'deki gelişmeler nedeniyle ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekildi.

Gülen'den ilan
Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün rahatsızlığı nedeniyle gazete ilanıyla geçmiş olsun dileklerini iletti. Gülen, geçmiş olsun mesajında, "Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Beyefendi'nin nükseden kulak rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğünü öğrendim. Milletimizin Cumhurbaşkanı olarak samimiyet, tevazu, vatanperverlik, hakperestlik gibi birçok vasfın numune-i imtisali olan zat-ı alilerine Cenabı-ı Allah'dan acil şifa niyaz eder, sıhhat ve afiyet dilerim" dedi.

Durumu iyi
Hacettepe Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Prof. Ergin Turan tarafından tedavisi sürdürülen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün genel sağlık durumunun gayet iyi olduğu belirtildi. Turan, "Sayın Cumhurbaşkanı 'nın durumu iyiye gidiyor. Gerekli tedaviler yapıldı. Yarın, sağlıklı bir şekilde taburcu olacağına inancımız tam. Düzenli olarak işitme testleri de yapılıyor" diye konuştu.