Hülya Avşar Gülşen'e cevabı yapıştırdı: "O Gülşen ben de Hülya Avşar'ım"

Şarkıcı Gülşen, sanatçıların yılbaşı sahne fiyatlarının açıklanandan daha yüksek olduğunu söyledi, Hülya Avşar cevabı yapıştırdı: Bu konulara fazla girmesin. Ben Hülya’yım o Gülşen. Aramızdaki farkı hepiniz iyi biliyorsunuz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2023 Güncelleme 03 Aralık 2023, 09:41
Hülya Avşar Gülşen’e cevabı yapıştırdı: O Gülşen ben de Hülya Avşar’ım

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar, önceki gün Tarabya'da görüntülendi. Tavla oynadığını söyleyen Avşar, "Kapıda bir yazı yazıyordu. Tavla dersi verilir diye, oradaki güvenliklerle tavla, oynadım ve o kişileri yendim, çayına oynadık çayımı içtim ve oradan çıktım. Muhabirlerin, "Marka takıntınız var mı?" sorusuna yanıt veren Hülya Avşar, "Benim öyle milyon dolarlık çantalarım yoktur. Ben normal yaşayan birisiyim.



100 çeşit ayakkabım da yoktur. Aşırılıktan her zaman kaçınırım. Zehra da olması gerektiği gibi yani. Aşırı fazla diyemem ama gençler çok farklılar. Farklı dünyalar yaşıyorlar. Ama dediğim gibi onun da aşırı böyle takıntıları yoktur. Zehra ve ben giymediğimiz kıyafetleri ihtiyacı olan akrabalara ve ihtiyacı olan kişilere ulaştırıyorum" dedi.


Son olarak ise muhabirler Avşar'a "Hülya Avşar okuduğu kitabı bir daha okur mu?" cümlesiyle aşk hayatını bağdaştıran bir soru sorunca Avşar, "O belli olmaz." dedi.

Yaşadığınız ilişkiler de hiç şiddet gördünüzmü.? "Allah, korusun hiç şiddet görmedim" cevabını verdi.

Gazetecilerin "Gülşen hanım, Yılbaşı sahne fiyatlarının açıklanandan daha fazla olduğunu söyledi. Ne diyorsunuz? sorusuna ise ilginç yorum yaptı: Çocuklar, bırakın bu konuları. Gülşen niye böyle bir açıklama yapmış ki. Bu konu hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama aramızdaki farkı biliyorsunuz. Ben Hülya'yım, o Gülşen."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN