ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezon da fırtına gibi esecek!

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in 4. Sezonundan ilk tanıtım önceki akşam ekranlara geldi. Tanıtım yayınlanır yayınlanmaz en çok izlenen videolar arasında yerini aldı. İşte sizler için derlediğimiz 25 Ağustos tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2023 Güncelleme 25 Ağustos 2023, 06:54
ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezon da fırtına gibi esecek!

İÇİNDEKİLER

3 sezondur Cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi olan 'Kardeşlerim'in dördüncü sezonuna dair ipuçlarının yer aldığı yeni sezon tanıtımı heyecan yarattı.

İzleyenlerinin merakla beklediği tanıtım, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada da büyük ilgi görerek hızla en çok izlenen videolar listesine girdi. Hikâyesi ve sevilen oyuncu kadrosuyla milyonları ekran toplayan Kardeşlerim, sevilen oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimleri ve şaşırtıcı gelişmeleriyle yakında atv'de.

HASRET BİTİYOR!
ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Eylül Pazartesi kaldığı yerden izleyicisiyle buluşacak. Müge Anlı, uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına toplayacak. Çocuk, genç, yetişkin yıllardır ailesinden haber alamayanlar, aile sevgisini tatma fırsatını Müge Anlı'da bulacak. Yıllardır, zirvenin tek sahibi olup reyting rekorları kırarak sürdürdüğü programında, günlerce konuşulan cinayetleri, sıra dışı olayları, kayıp ve dolandırıcılık dosyaları ile kavuşturmaları ekrana taşıyan usta gazeteci Müge Anlı, 16. sezonunda da Türkiye'nin gündemini sarsacak konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam edecek.

YENİ ALBÜM
Bilal Sonses kariyerinin ikinci solo albümü 'İki Kadeh'le müzikseverlerle buluştu. İlk albümünü 2017 yılında çıkaran Sonses, "Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Son zamanlarda bulduğum her boşlukta yeni şarkılar biriktirdim. Şarkılar birikince de albüme çevirmeye karar verdim" dedi.



DİVA İZDİHAMI!
Diva Bülent Ersoy, önceki akşam Kuruçeşme'de sahne aldı. Ersoy'u konserine olan yoğun ilgi, izdihama ve Boğaz trafiğine neden oldu. Ersoy, ünlü modacı Tolga Çam imzalı siyah beyaz sahne kostümüyle elegant tarzını ortaya koydu. Modanın öncüsü olduğunu bir kez daha kanıtlayan Ersoy, Kuruçeşme sahnesinde göz kamaştırdı. Ersoy, piyano eşliğinde çıplak sesini ortaya koyduğu performansıyla da kulakların pasını sildi. Dinleyiciler Diva'nın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

MÜTHİŞ PERFORMANS
Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Biletlerinin günler öncesinden tükendiği konserde Pekkan'ı dinlemeye gelen hayranları saatler öncesinden kilometrelerce uzayan kuyruk oluşturdu. Bol yırtmaçlı elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıkan Pekkan, zarafetiyle kendisini dinlemeye gelenleri büyüledi.



AŞKTAN ÖNCE İŞ!
Şevval Sam önceki akşam Bodrum'da sahne aldı. Sahne öncesi soruları yanıtlayan ve mesleğinin avantajlarını kullandığını söyleyen Sam, "Hem tatil hem iş yapıyoruz. Ama magazincilerin göremeyeceği yerlerdeyim. Benim yerime daha güzel ve genç arkadaşlarımız var. Onları çekersiniz" dedi. Yeni bir evlilik olacak mı sorusunu, "Evlilik önemli... Fakat ben proje üretmekle meşgulüm" diye cevapladı.

ÜNLÜLER GEÇİDİ
Merter Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (MESİAD) organize ettiği "Merter Moda 2023" 5. tasarımcılar yarışması etkinliği önceki gün gerçekleşti. Mesiad Başkanı Gürbüz Oruç'un ev sahipliği yaptığı organizasyonda İvana Sert sunuculuğu üstlenirken, Ece Gürsel, Günay Müseyeva, Şebnem Schaefer, Ebru Öztürk ve Alona Kral gibi birçok top model de etkinliğe katıldı.

MUTLULUK POZU
Manken Çağla Şikel, avukat sevgilisi Nail Gönenli birlikte ile önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Alışveriş için geldikleri görülen çift, muhabirleri kırmayarak yan yana mutluluk pozu verdi. Uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Şikel ve Gönenli, alışveriş sonrası meydan katında bir restoranda yemek yedikten sonra AVM'den ayrıldı.



SÜRPRİZ GELİYOR
Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan genç şarkıcı, bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Şıklığı ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Kalaycıoğlu, kısa süren alışveriş turunun ardından yakın arkadaşlarıyla bir restoranda buluşarak, uzun süre sohbet etti. Kalaycıoğlu, Eylül ayının sonlarına doğru sürpriz bir isimle ''feat'' yapacağının müjdesini verdi.



YOĞUN İLGİ
Ekranların sevilen ismi Enis Arıkan ve güzel oyuncu Şebnem Bozoklu, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. "Balina" adlı oyununun provası için AVM'ye gelen ikili, prova öncesi kısa bir alışveriş turuna çıktı. Daha sonra meydan katında bir restoranda yemek yiyen ikili, hayranlarının yoğun ilgisine kayıtsız kalmayıp, hatıra fotoğrafı çektirerek ayaküstü kısa sohbetler etti.



GÖRÜNMEZ KAZA
Atakan Arslan, eşi Serap Arslan ve çocuklarıyla birlikte Maslak'ta bir AVM'deydi. Dünyaca ünlü mağazaları gezip alışveriş yaparken görülen Arslan ailesi, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Elindeki ateli fark eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Arslan, "Spor yaparken görünmez bir kaza yaşandı. Tedavi sürecim atel ile devam ediyor" dedi.



AŞK ÇEŞMESİ!
Nihal Yalçın ve sevgilisi Berker Güven, Çeşme'de objektiflere yakalandı. Bir beache giden ikili, önce mekanda oturup bir şeyler yedi daha sonra da beraber suya girdi. Denize doğru yürürken aşka gelen Güven, sevgilisine sarılıp yanağına güzel bir öpücük kondurdu.

Yüzerek epey mesafe kat eden ve diğer müşterilerin markajından çıkmaya çalışan ünlü çift, gözlerden uzak denizin ortasında öpüşürken objektife takılmaktan kurtulamadı. Zaman zaman sevgilisinin sırtında ilerleyen Yalçın, Güven'in karaya doğru giderken mesafeyi açmasından dolayı biraz geride kaldı. Güven'in önden gidip Yalçın'ı geride bırakarak karaya çıkması dikkatlerden kaçmadı.
Ercan AKGÜN



'BU KEZ KARARLIYIM'
Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler geçtiğimiz gün Ataşehir'deydi. Geçtiğimiz haftalarda 'Eser'in Şişmanlığa Veda Partisi' adı altında bir yemek organize eden ve sosyal medyada çok konuşulan çift, parti sonrası ilk kez görüntülendi. Yenenler, "Evet bu kez kararlıyım diyete devam ediyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN