Facebook'ta sahte Simge Sağın erkek çıktı

Popçu Simge Sağın adına Facebook'ta sahte profil hesabı açarak, iş insanları ile cinsel içerikli yazışmalar yapan kabin memuru Asil Nadir A. hakkında dört yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şahıs, "Cinsel tercihlerimden dolayı kendimi bir kadın olarak tanıttım. Kesinlikle Simge'yi kastetmedim" dedi. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 23 Mart tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2021 Güncelleme 23 Mart 2021, 07:01
Facebook’ta sahte Simge Sağın erkek çıktı

İÇİNDEKİLER

Popçu Simge Sağın adına Facebook'ta sahte profil hesabı açarak, iş insanları ile cinsel içerikli yazışmalar yapan kabin memuru Asil Nadir A. hakkında dört yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Şahıs, "Cinsel tercihlerimden dolayı kendimi bir kadın olarak tanıttım. Kesinlikle Simge'yi kastetmedim" dedi. Konuştuğu kişiler arasında ünlü iş insanları da bulunan Asil Nadir A., iş insanlarından biriyle de yazışmalarında Sağın'ın fotoğraflarını paylaşarak, yüz yüze görüşme ayarladı. Olay bu sayede ortaya çıktı.

AŞK GELENEĞİ BOZULMADI
Bugüne
kadar hep yabancı güzellerle görmeye alışık olduğumuz Baran Süzer, kuralını yine bozmadı. Geçtiğimiz hafta sonunu Kartalkaya'da geçiren sosyetik işadamının yanında İsrailli top model sevgilisi Nibar Madar vardı.

DÜNYA MARKASI
Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, uluslar arası yatırım danışmanlığı firması Trem Global'in marka yüzü oldu. Başarılı oyuncu, Türkiye'yi ve Türkiye'deki yatırım değerlerini dünyaya tanıtacak.

RENGİNİ BELLİ ET
Bir süre önce evliliklerindeki krizi aşan Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, önceki gün oğulları Can ile bu renkli kareyi paylaştı. Örnek çift, "Rengini belli et" notuyla yaptıkları bu paylaşımla 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'ne de destek vermiş oldu.