Antalya'da Jennifer Lopez turizmi! Otel şimdiden doldu

ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez’in Antalya konserine sayılı günler kaldı. Eğlencenin yapılacağı otel ise şimdiden doldu taştı. Özellikle Ruslar’ın, 44 bin liralık odalara yoğun ilgi gösterdiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2019 Güncelleme 16 Temmuz 2019, 07:59
Antalya’da Jennifer Lopez turizmi! Otel şimdiden doldu

İÇİNDEKİLER

Popun kraliçesi Jennifer Lopez'in Antalya'daki konserine üç hafta kaldı. Her geçen gün artan bilet fiyatları ise tavan yaptı. Son olarak 20 bin euro'dan satılan locaların fiyatı 25 bin euro'nun üzerine çıktı. En ucuz bilet ise 7 bin lirada sabit kaldı.

RUSLAR AKIN EDECEK
Ancak biletlerin sınırlı sayıda kaldığı açıklandı. Öte yandan konser biletlerindeki artış, otel odalarının fiyatlarına da yansıdı. En ucuz oda; konser tarihi olan 6 Ağustos'ta 738 euro'dan satışa çıktı. En pahalı odalar ise 6 bin 784 euro'dan yani yaklaşık 44 bin liradan müşteri beklemeye başladı. Oteldeki lüks odalar en çok Ruslar'a, özellikle de oligarklara satıldı...


ANTALYA, DÜNYA YILDIZINI BEKLİYOR
Merakla beklenen konser, 6 Ağustos'ta Antalya Serik'teki Regnum Carya Otel'de yapılcak. Otelde yoğun güvenlik önlemleri alınacak.

YEDİ yıl aradan sonra Türk hayranlarıyla buluşacak olan Jennifer Lopez, sahnede çok özel bir şova imza atacak. Dünyaca ünlü şarkıcı, konserden sonra otele ait kurşun geçirmez villada konaklayacak. Lopez Antalya'dan ayrılmadan önce de helikoptere binip, şehir turu atacak.