Ezgi Mola ve Hazal Filiz Küçükköse'den aşklarına reklamlı destek!

Ezgi Mola ile Hazal Filiz Küçükköse, işletmeci aşklarına sosyal medyada reklamlı destek verdi. Mola, aşkı Mustafa Aksakallı’nın; Küçükköse de sevgilisi Alp Güler’in Çeşme’de hizmete açtığı Rise’n Shine’dan bol bol fotoğraf paylaştı. İkili, mekanı etiketleyip tanıtımını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2019 Güncelleme 20 Haziran 2019, 06:58
Ezgi Mola ve Hazal Filiz Küçükköse’den aşklarına reklamlı destek!

İÇİNDEKİLER

Kısa süre önce özel hayatlarında mutluluğu bulan ünlü oyuncular Ezgi Mola ile Hazal Filiz Küçükköse'den reklam atağı geldi. İşletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 aydır aşk yaşayan Mola, sevgilisinin Çeşme'deki mekanı "Rise'n Shine"dan çıkmaz oldu. Mola, aşkının mekanında denizin ve güneşin tadını çıkardı.



GÜZEL JEST...
Ünlü oyuncu, paylaşımlarında mekanı etiketleyip beach kulübün reklamını yaptı. Hazal Filiz Küçükköse de aynı zamanda Aksakallı'nın ortağı olan sevgilisi Alp Güler'e sosyal medya paylaşımlarıyla destek verdi. Küçükköse, geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açtığı Güler'in işlettiği "Rise'n Shine"da renkli paylaşımlara imza attı. Reklam içerikli sosyal medya paylaşımları karşılığı yüklü miktarda ücret alan iki oyuncunun sevgililerinin işlettiği mekanın tanıtımını bedava yapması ise "Aşkın gücü, paradan kıymetli" dedirtti.




Hazal Filiz Küçükköse de Mola gibi aşkının mekanında reklam paylaşımları yapıp sevgilisine destek verdi.