Kıvılcım Ural'a dost ateşi! 'Ben hayatımda bu kadar rezil insanlar görmedim'

Kaan Tangöze ile geçtiğimiz akşam evlenen Kıvılcım Ural’a eski dostu Leyla Mutlugil’den yaylım ateşi. Mutlugil, 5 aylık hamileyken nikah masasına oturan Ural ve Tangöze için ‘Ben hayatımda bu kadar rezil insanlar görmedim’ dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2018 Güncelleme 27 Kasım 2018, 07:58
Kıvılcım Ural’a dost ateşi! ’Ben hayatımda bu kadar rezil insanlar görmedim’

İÇİNDEKİLER

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin Seçkin Piriler'le 6 yıllık evliliğini 2016'da bitirmesine neden olan Kıvılcım Ural'ın olay aşkı, geçtiğimiz akşam mutlu sona erdi. Ünlü rockçı, Soho House'daki nikahla 5 aylık hamile Ural'la dünyaevine girdi. Gözler Tangöze'nin eski eşi ve iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'e çevrilirken bu evliliğe sürpriz bir isimden tepki geldi.




Geçtiğimiz yıla kadar Ural'la arasından su sızmayan Duman grubunun gitaristi Batuhan Mutlugil'in eşi Leyla Mutlugil, ikiliyi şu sert sözlerle eleştirdi:

MUTLULUĞU PAYLAŞMADILAR!
"Biz de evlendik, bir kamera yoktu. Bir gazeteciye haber verilmedi. Karnı ağzında artık; magazinlere poz veriyorlar. Ben hayatımda bu kadar rezil insanlar görmedim. Bir insanın her şeyi mi ucuz olur! Elemanların düğününe tabii gitmiyoruz. Çünkü mutluluklarını paylaşmıyoruz. Görünen köy kılavuz istemez herhalde."



Yasak aşkları 2015'te ortaya çıkan ikili, 25 Kasım akşamı nikah masasına oturdu.