Bodrum aşığı

Ronaldo’yu alarak büyük sükse yapan Juventus’un patronu Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın’la 9 ayda 4. kez Bodrum’a geldi. Agnelli, “Bodrum eşsiz bir yer” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2018 Güncelleme 04 Eylül 2018, 03:12
Bodrum aşığı

İÇİNDEKİLER

İtalyan Agnelli ailesinin tahmini serveti 100 milyar. Agnelli ailesinin tüm şirketlerinden sorumlu Andrea Agnelli ise gönüllü elçimiz oldu. Türk sevgilisi Deniz Akalın'la 9 ay içinde 4. kez geldiği Bodrum'a aşık olan Andrea Agnelli, The Italian Eye Magazine'e konuştu.

Agnelli, "Bodrum eşsiz bir yer. Gençlik iksiri veriyor, her fırsatta da Bodrum'a gidiyoruz" dedi. Agnelli geçtiğimiz hafta, sevgilisi Akalın, 1 yaşındaki kızları Livia Selin ve eski eşinden olan kızı Baya ile Bodrum'da deniz keyfi yaparken, sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti. Ünlü işadamının ailesiyle Bodrum tatilini değerlendiren The Italian Eye Magazine, "Agnelli ailesinin en özel bireyi kuşkusuz Andrea'dır. Onun Bodrum'u çok beğenmesi, ilçenin özel olduğunun da kanıtıdır" diye yazdı.




AİLEYLE ROMANTIK TATİL
Agnelli'den ikinci kez hamile olan ve karnı iyice belirginleşen Akalın, kızı Livia Selin'i babasının kucağına verip tek başına yüzdü. Daha sonra hep birlikte kıyıda vakit geçiren aile, renkli görüntüler sergiledi.