Mert çocuğa güzel misafir

Madonna'dan Rihanna'ya kadar birçok ünlü yıldızla yakın dost olan Mert Alaş'ın İbiza'daki villası, starların adresi oldu. Şimdilerde İspanya'da olan Türk fotoğrafçı, önümüzdeki gün Victoria's Secret meleği Irina Shayk ile dünyaca ünlü aktör Bradley Cooper'ı evinde misafir edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2018 Güncelleme 20 Mart 2018, 01:32
Mert çocuğa güzel misafir

İÇİNDEKİLER

Kariyerine İngiltere ve ABD'de devam eden Mert Alaş, dünyaca ünlü yıldızları fotoğraflamakla kalmıyor; her çekiminde servetine servet katıyor. Victoria's Secret modellerinden Madonna'ya kadar birçok yıldızın fotoğraflarını çekmesi karşılığında 1 milyon dolara yakın ücret alan Türk fotoğrafçı, geçtiğimiz yıl İspanya'nın gözde adası İbiza'da kendisine lüks bir villa satın almıştı.



YILDIZLI VİLLA!
7 odalı villasında starları ağırlayan Mert Alaş, önceki gün İbiza'daki evine gitti. Türk fotoğrafçının önümüzdeki gün evinde Irina Shayk ile sevgilisi Bradley Cooper'ı ağırlayacağı öğrenildi. Bu arada Kim Kardashian, Rihanna, Madonna ve Kate Moss gibi yıldızların da yaz aylarında Mert Alaş'ın İbiza'daki villasında kısa süreli tatiller yapacağına kesin gözüyle bakılıyor.


Mert Alaş, Kim Kardashian gibi dünyaca ünlü yıldızlarla yakın dost