Film gibi aşk!

Setler, bu kez yasak bir aşka sahne oldu. Gişede büyük başarı elde eden filmde, baba ile kızı canlandıran ikili, aylardır birlikte. Evliliği yılan hikayesine dönen aşk adamı ile güzel oyuncunun buluşma adresi ise İstanbul dışı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2017 Güncelleme 02 Ağustos 2017, 01:54
Film gibi aşk!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında sıkça rastlanan 'set aşklarına' bir yenisi eklendi... Ancak bu sürpriz aşkın en çarpıcı yanı; erkek kahramanımızın evli ve çocuklu olması... Uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan eşiyle boşanacağı konuşulan ve 10 parmağında 10 marifet olan kahramanımız, bir süredir de İstanbul'dan çok uzaklarda kendisine yeni bir hayat kurdu. Eşinin de yılın büyük kısmını yurt dışında olmasını fırsat bilen aşk adamımız, yeni hayatına yeni bir güzel dahil etti! İkilinin yasak aşkı ise baba ile kızı canlandırdıkları filmin setinde başladı... O dönem çok ünlü bir oyuncumuzla beraberliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan güzel oyuncumuz, 'aşk adamı'ndan çok etkilendi. Hatta film çekimleri sırasında ikili arasındaki kıvılcımlar, tüm set çalışanları tarafından da fark edildi.

SON GÜLEN KİM OLACAK?
Ve şöhreti Arap dünyasına kadar taşan güzel oyuncumuz, evliliğe giden ilişkisini de yasak aşkı uğruna bitirdi. Aylardır aşklarını gizlice yaşayan bu çok ünlü iki oyuncumuz, kimseye yakalanmamakta ise şu ana dek başarılı oldu. İlişkilerinden sadece sinema sektöründeki çok yakın dostlarına bahseden yasak aşıklar, "İlişkimiz ortaya çıkarsa rezil oluruz. Bugüne kadar çizdiğimiz tüm imaj, yerle bir olur" diyerek sadece İstanbul dışında buluşmaya karar verdi. Evli aşkının boşanmasını sabırsızlıkla bekleyen güzel oyuncumuzun, son gülen olup olmayacağını ise zaman gösterecek...