Gece kuşları

Alper Potuk, çapkınlıkta atağa kalktı. Geçtiğimiz günlerde Tuvana Türkay’la yakınlaşan Fenerbahçeli yıldız, önceki gece takım arkadaşı Salih Uçan’la gittiği mekanda şarkıcı Ayşe Akın’la öpüşürken yakalandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2017 Güncelleme 11 Mayıs 2017, 01:34
Gece kuşları

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un hızına yetişebilene aşk olsun… İki hafta önce oyuncu Tuvana Türkay'la baş başa yemek yiyen Potuk, önceki gece de takım arkadaşı Salih Uçan'la çapkınlık turuna çıktı. Asmalımescit Tren Pera adlı mekanda geç saatlere dek eğlenen ikiliye daha sonra 5 güzel eşlik etti. Güzellerin yakın markajında olan ünlü futbolcular, alkolün de etkisiyle kızlarla samimiyeti ilerletti.
KİMSEYE ALDIRMADILAR...
Potuk, bir ara dans ettiği genç kızın başından şapkasını alıp Uçan'a poz da verdi. İki kafadar gönlünce eğlenirken birkaç saat sonra Potuk'un yanına sürpriz bir isim geldi. O isim, geçtiğimiz sene popçu Sinan Akçıl ile Ebru Şallı'nın arasına giren şarkıcı Ayşe Akın'dı… Yıldız futbolcu, seksi şarkıcıyla samimi bir şekilde dans etti. Potuk, bununla da kalmayıp mekanın bir köşesinde 'Ayshe' takma adını kullanan güzel şarkıcıyla sarmaş dolaş öpüştü. İkilinin eğlencesi, sabah 05.00'te son bulurken mekandan ilk ayrılan Ayşe Akın oldu.


Ayşe Akın'la gece boyunca dudak dudağa öpüşen Potuk'u görenler "Alper'in uslanmaya niyeti yok" dedi.
ÇIKIŞTA PANİK OLDULAR
Akın, aracını beklerken tedirgindi. Soruları yanıtsız bırakan seksi şarkıcı, aracına atlayıp gözlerden kayboldu. Dışarıda gazetecilerin olduğunu öğrenen Alper Potuk'la Salih Uçan ise mekanda yarım saat bekledi. Gazetecilere görevliler aracılığıyla görüntü vermek istemediklerini ileten iki kafadar, olumsuz yanıt alınca çaresiz mekandan çıkış yaptı. Futbolcuların kapıda belirdiği sırada işletme sahibi Yusuf Tekin ve mekan görevlileri, adeta etten duvar ördü. Görevliler görüntü alınmaması için yoğun çaba sarf etse de başarılı olamadı. İki yıldızın çapkınlık gecesine şahit olanlar ise "Gecelerdeki performanslarını yeşil sahada gösterseler Fenerbahçe şampiyon olurdu" demekten kendini alamadı…


Bir diğer çapkın Salih Uçan da mekandaki güzellerle gece boyunca dans etti. Uçan bir ara alkolün de etkisiyle esmer güzelle bir hayli yakınlaştı.

Doğan SAVAŞ