Ortak nokta Asena

Berkay'a silahlı saldırı soruşturmasında Asena Erkin'le aynı gün Mehmet Dinçerler de ifade vermişti. Dinçerler'in Berkay'la tek ortak yanının 'Asena' olduğu ve çılgın modacıyla çıkan aşk iddiaları yüzünden soruşturmaya dahil edildiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2015 Güncelleme 22 Aralık 2015, 01:50
Ortak nokta Asena

İÇİNDEKİLER

Berkay'ın Etiler'de sahne aldığı mekan çıkışı 7 Kasım'da silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili açılan dava, sürüyor. Polisin telefon dinlemeden fiziksel takibe kadar her türlü detayı büyük bir titizlikle incelediği dava kapsamında Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in modacı eşi Asena Erkin de ifade vermişti.

'AZMETTİRİCİ MİSİNİZ?'
Bir dönem adı Berkay'la aşk skandalına karışan Erkin'le aynı gün işadamı Mehmet Dinçerler'in de ifadesine başvurulması şaşkınlık yarattı. Polisin "Azmettirici misiniz?" diye sorduğu Dinçerler'in Berkay'la tek ortak yanının ise 'Asena Erkin' olduğu ortaya çıktı. Ünlü popçuyla hiçbir tanışıklığı bulunmayan Mehmet Dinçerler'in Asena Erkin'le çıkan aşk iddiaları üzerine ifadeye çağrıldığı öğrenildi. Asena Erkin, ifade verdikten sonra "Benim bu olaylarla ilgim yok" açıklaması yaparken Mehmet Dinçerler'in konuyla ilgili yorumu da merak konusu oldu.

ADIM ADIM TAKİP YAPILIYOR
Berkay'ın ısrarla "Bildiğim bir düşmanım yok" demesi üzerine araştırmayı iyice derinleştiren ekipler, halen tüm detayları titizlikle inceliyor. Bu arada gizlilikle yürütülen dava kapsamında gündem yaratacak birçok detaya da ulaşıldığı iddia edildi. Öte yandan Etiler'de silahlı saldırıya uğrayan Berkay'a çağrılı koruma tahsis edilmişti. Halen kendisine bu saldırıyı gerçekleştirenin kim olduğunu bilmeyen ünlü popçu, kendisini de tamamen işlerine adadı.


Mehmet Dinçerler, Alman basınının ortaya attığı "Asena Erkin'le aşk yaşıyor" iddiasını kesin bir dille yalanlamıştı.