İki günlük özgürlük

Deniz Seki, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın önceki akşamki bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. Seki, cezaevindeki çekimler için '2 gün boyunca kendimi özgür hissettim. Çekim bitti yine mahkum Deniz oldum' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2015 Güncelleme 10 Aralık 2015, 02:02
İki günlük özgürlük

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam ekranda Deniz Seki fırtınası esti. 13 aydır tutuklu bulunan Seki, atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da konuk oyuncu olarak yer aldı. Ünlü şarkıcı, Deniz Çakır'ın canlandırdığı 'Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşı olarak karşımıza çıktı. Deniz Seki ile Çakırbeyli'nin kucaklaşması herkesi ağlatırken arkada çalınan Seki'nin 'Suya Hapsettim' şarkısıyla da duygusallık katlandı.

TEŞEKKÜR...
Diziyi izleyenlerin destek yağdırdığı Deniz Seki, duygularını ise şöyle dile getirdi: "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı mahkumların sesi olmak için kabul ettim. Burada yardıma muhtaç insanlar var. Cezaevlerinde kimsesiz, durumu iyi olmayan, görüşçüsü gelmeyen kader mahkumları var. Dizide diyaloglarım da hep bunların üzerine. Proje geldiğinde çok duygulandım. İzin almalarına çok şaşırdım. Güzel bir ekip, inanılmaz bir oyuncu kadrosu. Tüm ekibe tek tek teşekkür ediyorum. 2 gün boyunca kendimi özgür hissettim. Ne zaman çekim ekibi gitti ve koğuşa geri döndüm o zaman yine mahkum Deniz oldum." Bu arada Deniz Seki'nin rol aldığı diğer sahneler, önümüzdeki hafta Pazartesi yayınlanacak bölümde ekrana gelecek.


İŞTE O ŞARKI:

BÜYÜMÜŞSÜNDÜR
Aşkın içinden geçtiysen büyümüşsündür
Rüzgar yönünü değiştirdiysen esmemişsindir, ılıksındır sen
Bu neyin bedeli maalesef yanmadan sönmüyor insan
Keşfe dalıp kendini seyrettiysen sen
Hatıralarınla yüzleşmişsindir
Mutlu olmayı hak ettiysen sabretmişsindir, sabretmişsindir.


DESTEK YAĞMURU
GÜLBEN ERGEN: Deniz'i dizide oynatmayı düşünen, bunu gerçekleştiren, ona bu sevinci yaşatan yüreğiyle bin yaşasın.
DEMET AKALIN: Sana aylar su gibi geçsin Deniz'im.
SERKAN SEKİ: Saatlerdir o kadar güzel mesajlar geliyor ki, iyi ki varsınız. Bu haksız durum elbet bir gün son bulacak.


Oktay Kaynarca, iki 'Deniz' arasında böyle hatıra fotoğrafı çektirdi.