Tatlıtuğ çıldırdı

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam bir mekan çıkışı basın mensuplarını görünce öfkelendi. Devreye giren ağabeyi ise bir kameramanın üzerine saldırdı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2015 Güncelleme 10 Kasım 2015, 01:29
Tatlıtuğ çıldırdı

İÇİNDEKİLER

Şimdilerde hiçbir projede yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemde magazin muhabirlerine karşı da sert bir tutum sergilemeye başladı. Önceki akşam Kuruçeşme'deki Huqqa isimli mekana giden ünlü oyuncu, buradaki VIP bölümde keyif sürdü. Kıvanç Tatlıtuğ, mekan çıkışı gazetecilerin beklediklerini görünce çileden çıktı.

OLAYI SADECE SEYRETTİ!
Hemen mekandaki görevlileri yanına çağıran Tatlıtuğ, "Siz mi çağırdınız bunları" diye bağırdı. Mekanı gergin bir şekilde terk eden ünlü oyuncu, arabasına bindiği sırada devreye ağabeyi Tugay Tatlıtuğ girdi. Bir kameramanla kazayla çarpışan Tugay Tatlıtuğ, gazeteciye sert sözlerle saldırdı. Kameramanın kullandığı ekipmana ve kendisine vuran Tugay Tatlıtuğ'u araya giren diğer gazeteciler sakinleştirmeye çalıştı. Kavga anlarını arabasının içinden izleyen Kıvanç Tatlıtuğ'un duruma müdahale etmemesi ise herkesin tepkisini çekti.


Mekan çıkışı gazetecileri gören Kıvanç Tatlıtuğ, tek kelime dahi etmedi.

KRALDAN ÇOK KRALCI
Ağabey Tugay Tatlıtuğ'un oyuncu kardeşini görüntüleyen basın mensuplarına karşı sergilediği agresif ve çirkin tavırlar, "Kraldan çok kralcı" dedirtti. Tatlıtuğ'un ağabeyini sadece izlemesi ise şaşırttı.



HALİL ÇİLİNGİR