Tehlikeli geceler!

Şarkıcı Berkay, sahne aldığı İstanbul Etiler'deki gece kulübünden evine dönerken silahlı saldırıya uğradı. Büyük tehlike atlatan ünlü popçu, yara almadı. Berkay 'Benim kimse ile sorunum yok' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2015 Güncelleme 08 Kasım 2015, 00:28

İÇİNDEKİLER

İstanbul Etiler'de dün bir gece kulübünde sahne alan popçu Berkay, programı bitince mekandan ayrıldı. Beykoz'daki evine gitmek üzere yola çıktı. Arabayı o kullanıyordu. Yanında arkadaşı Murat Erdi vardı. Bu sırada motosikletli 2 saldırgan, şarkıcının bulunduğu aracı takip etti. Motosikletle arabaya yaklaşan saldırganlar, 6 el ateş etti. Berkay, otomobili ani fren yaparak durdurdu. Saldırganlar ise hız kesmeden olay yerinden kaçtı. Saldırıyı yara almadan atlatan Berkay ve Erdi, polisi aradı. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, saldırganların eşkallerini belirledi. Polise göre; saldırı öldürmeye değil yaralamaya yönelikti. Kurşunlar, aynı yerde toplanmıştı. Saldırganların, şarkıcıyı bacağından vurmayı hedeflediği anlaşıldı. Ancak kurşunlar metali delemedi.

MASKELERİ VARDI!
Berkay, Gayrettepe'de bulunan İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'nde saldırganlardan şikayetçi oldu. İfadesinde tehdit almadığını belirten Berkay, işlemlerin ardından emniyetten ayrıldı. Berkay'a şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt destek verdi. Şarkıcı Berkay "İşten çıktıktan sonra evimize gidiyorduk. Arabayı ben kullanıyordum. Bir motorun üzerindeydiler. Maskeleri ve kaskları vardı. Benim kimse ile sorunum yok. İnşallah en kısa sürede sonuçlanır" dedi.

Emir SOMER-Soner KOÇER-Veli SARIBOĞA