Sahnelerden hipodroma!

2 yarış atı sahibi olan şarkıcı Yavuz Bingöl, Adana Hipodromu'nda padok alanına girdi. Bingöl, jokeyi Mücahit Bayır'a yarış öncesi taktikler vermeyi de ihmal etmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2015 Güncelleme 13 Ocak 2015, 00:00
Sahnelerden hipodroma!

İÇİNDEKİLER

Yavuz Bingöl, birçok at sahibi ünlünün aksine yarışlarla da yakından ilgileniyor. Kendisine ait 'Party Lover' ve 'Vaka Coba Coba' isimli 2 yarış atı bulunan Bingöl, atlarının bakımı kadar onların yarışlardaki başarısı için de titiz davranıyor. Sık sık İstanbul Veliefendi Hipodromu'na giden ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde de Adana Hipodromu'ndaydı.

BAŞARILARINDAN MEMNUN
Atına binen jokey Mücahit Bayır'la padok alanında bir araya
gelen Yavuz Bingöl, yarış öncesinde Bayır'a koşuyla ilgili taktikler de vermeyi ihmal etmedi. Kendisine ait 2 İngiliz atının her şeyiyle yakından ilgilenen Bingöl, dişi olan atlarının yarışlarda gösterdiği başarısından da memnun.

BİRÇOK ÜNLÜ AT SAHİBİ
Party Lover isimli atından 19 bin 600,
diğer atı Vaka Coba Coba'dan da 79 bin 300 liralık kazancı bulunan Yavuz Bingöl, biniciliğe de meraklı... Bingöl, birçok defa at yarışından kazandığı paralarla da gündeme gelmişti. Bu arada Bingöl'ün yanı sıra magazin dünyasından Ebru Gündeş, İsmail Türüt, İbrahim Tatlıses, Faruk Tınaz, Emre Kınay, İlyas İlbey, Işın Karaca ve Yasemin Yalçın gibi birçok ismin de yarış atı bulunuyor.

Aydın Hamza / ÖZEL