Irina savaşı

Dosso Dossi Show için Antalya'ya gelecek olan Irina Shayk, kenti karıştırdı. Oteller, ünlü modeli ağırlamak için birbiriyle yarışıyor

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Irina savaşı
Her yıl organizasyonda boy gösteren dünyaca ünlü güzellerle büyük sükse yaratan Dosso Dossi Fashion Show için geri sayım başladı. 5-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğin bu seneki yıldızı olan Irina Shayk ise Antalya'da savaş çıkardı. Ünlü yıldızı ağırlamak için oteller yarışa girdi.

Antalya Expo Center'da 6 Haziran'daki defilede baş manken olan Rus manken; Türkiye'de 3 gün geçirecek. Yetkililerin "Bizim otelimizde konakla" diyerek 500 bin dolara kadar ücret önerdiği Irina Shayk net kararını vermese de; ünlü modelin Mardan Palace'ta kalacağı konuşuluyor.