Melekler ordusu

Kadınlardan çok erkeklerin beklediği Victoria's Secret defilesi gerçekleşti. Defile; her zamanki gibi birbirinden güzel modeller sayesinde görsel bir şölene dönüştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2013 Güncelleme 15 Kasım 2013, 00:00
Melekler ordusu

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en görkemli defilesi; önceki akşam gerçekleşti. Dillere destan mankenlerin podyuma çıktığı Victoria's Secret 2013 defilesinin bu yılki adresi New York'tu. Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan defile; her zamanki gibi görsel bir şölene dönüştü.

CANDICE DAMGASI!
Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio gibi 'melek' lakaplı modellerin göz kamaştırdığı defilenin yıldızı Candice Swanepoel oldu. 10 milyon dolarlık sütyeni tanıtan Güney Afrikalı model; Heidi Klum, Gisele Bundchen, Ambrosio, Karolina Kurkova, Lima ve Miranda Kerr gibi isimlerden sonra bu yılki şovun 'baş meleği' oldu.

10 MiLYON DOLARLIK SÜTYEN
Bu yıl markanın en pahalı sütyenini tanıtmak; Candice Swanepoel'e düştü. Güney Afrikalı modelin tanıttığı sütyenin değeri 10 milyon dolar açıklandı. Ortasında 51 karatlık yakut bulunan sütyenin diğer taraflarının süslemesi için elmas, safir ve pırlanta gibi değerli taşlar kullanıldı.

6 BÖLÜMLÜK ŞÖLEN
Modeller; kuşlar cenneti, parizyenli geceler, İngiliz istilası, gemi batığı, kar melekleri ve pembe ağlar adlı 6 farklı koleksiyon tanıttı.

* Yıllardır markanın defilelerinde boy gösteren Alessandra Ambrosio; geleneksel öpücüklü pozunu böyle verdi; 2 çocuk annesi yine büyüledi.

* Defilenin finalinde melekler Lily Aldridge, Karlie Kloss ve Adriana Lima, klasik pozlarını vermeyi ihmal etmedi.

* Brezilyalı Adriana Lima, koleksiyonun 'parizyenli geceler' isimli iç çamaşırlarının simgesiydi.

* Lima gibi Brezilyalı olan Alessandra Ambrosio da; 'kuşlar cenneti' kreasyonunun temsilcisiydi.