Yeni kraliçe

Sinan Akçıl, kraliçeden vazgeçmiyor! Birlikte olduğu dönemde Hande Yener için 'Kraliçe' diye bir şarkı yazan Akçıl, yeni aşkı Ebru Şallı'ya da bu şekilde hitap ediyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2013 Güncelleme 21 Ekim 2013, 01:51
Yeni kraliçe

İÇİNDEKİLER

Eşi Harun Tan'dan boşanan Ebru Şallı'ya gönlünü kaptıran müzisyen Sinan Akçıl, eski sevgilisi Hande Yener'i kızdıracak! Bir dönem aşk yaşadığı Yener'le birkaç aydır dargın olan Akçıl'ın ünlü popçunun lakabı olan 'Kraliçe' takma adını Şallı'ya hitap ederken kullandığı ortaya çıktı. Hatta söylenenlere göre; 31 yaşındaki müzisyen 36 yaşındaki Ebru Şallı'yı cep telefonuna da "Kraliçem" olarak kaydetti.

'SİNAN, ÇOK DEĞERLİ BİRİSİ'
Bu arada önceki gün Bebek'te gazetecilerle sohbet eden güzel model, Sinan Akçıl'la ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: "Adını net koymadan sizlerle bir şey paylaşmak istemedim ama Sinan'la birbirimizi tanıma sürecindeyiz. Şunu söyleyebilirim ki; Sinan, gerçekten çok değerli birisi."

TAÇLI İLTİFAT
Artık aşkını saklama gereği duymayan Sinan Akçıl, önceki gün Ebru Şallı'nın instagram'da paylaştığı bu kareye de yorum yaptı. Akçıl, 'Kraliçe' diye seslendiği güzel modelin fotoğrafının altına 'taç' işareti koymayı da ihmal etmedi.

AYDIN HAMZA