Ateş'le oynadı

Kadınların hedefindeki Can Ateş için eski sevgilileri konuştu: 'İlişki başlayınca evlilik ve çocuk istemediğini söyler. Bir bakıma sözleşme yapar. Meryem, aylarca ateşle oynamış ve bunları çok geç anlamış'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2013 Güncelleme 29 Ağustos 2013, 00:29
Ateş’le oynadı

İÇİNDEKİLER

Meryem Uzerli'nin hamile olup bebeğini tek başına dünyaya getireceğini açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Can Ateş; yine kadınların hedefinde! Günlerdir topa tutulan işadamı hakkında eski aşkı Selin Ortaçlı da konuştu. Manken Ortaçlı; "Can, ilişkiye başlamadan önce evlilik ve çocuk istemediğini söyler. Aşk yaşamadan önce böyle bir sözleşme yapar" dedi. Ortaçlı'nın bu sözlerinin gazetelerde yer almasının ardından Can Ateş'in ismini vermek istemeyen eski bir sevgilisi daha konuştu:

'BİR KERE AĞZI YANMIŞ!'
"Can, benle birlikte olmadan önce de evlenmek istemediğini söyledi. Bir kere evlenip ağzının yandığını; çocukları olduğunu ve yeniden böyle bir sorumluluk almak istemediğini sürekli dile getirirdi. Onunla aşk yaşayan kadınların hepsi bunu iyi bilir." İşadamının eski aşkı, sözlerini sürdürdü: "Can, insanı havaya atar ama sonra sizi tutmayı unutur. İlişkinin birkaç ayından sonra da evlenmek istemediğini açıkça söyler. Meryem, aylarca ateşle oynamış ve Can'ı çok geç anlamış."

YILLARCA AŞK YAŞADILAR
Uzun yıllar Can Ateş'e aşk yaşayan Selin Ortaçlı, "Biten ilişkimin ardından hiçbir zaman konuşmadım; konuşmam da" açıklaması yaptı.

MEGA DESTEK

Meryem Uzerli'nin yaşadıklarından etkilenen Tarkan, aynı zamanda hayranı da olan güzel oyuncuya telefonla ulaştı. Dedikodulara göre; kısa bir sohbet eden ikili, Eylül ayının ortalarında Berlin'de bir araya gelip uzun uzun dertleşmek için sözleşti.