80 yaşında gibiydi

Nilgün Belgün, kendisinden 23 yaş küçük eski aşkı Bekir Ünlüataer için konuştu: '80 yaşında bir adamla gibiydim.' Genç müzisyen ise bu yorumu 'Saçmalık' olarak değerlendirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2013 Güncelleme 24 Mayıs 2013, 02:18
80 yaşında gibiydi

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 1 yıllık beraberliğin ardından ayrıldığı sevgilisi Bekir Ünlüataer için konuşmama kararı alan Nilgün Belgün, dayanamadı! Önceki akşam "Uzun Lafın Kısası" isimli bir programa katılan sempatik sanatçı; kendisinden 23 yaş küçük müzisyen sevgilisi için şu ilginç sözleri sarf etti:

'İÇİME FENALIK GELDİ'
"Aramızdaki yaş farkı sürekli yazıldı, çizildi ama ben ondan çok daha hareketliydim. Evde onun Türk Sanat Müziği çalıştığı bir oda vardı. Benim içime fenalık geliyordu dümtek dümtekle. 80 yaşında bir adamla gibiydim. Latin müziği dinleyip kendime geliyordum."

SÖZLERE KIRILDI
Bu sözlere hayli bozulan müzisyen Bekir Ünlüataer, twitter'dan bir hayranının kendisine yazdığı şu mesajı yayınlayarak tepkisini dile getirdi: "Nilgün Hanım; sizin için ruhu benden yaşlıydı dedi. Çok saçmaladı." Ünlüataer, ardından da Mevlana'nın özlü sözlerini paylaşarak Belgün'e üstü kapalı mesaj gönderdi.