Yazık TV’de talip arıyor

Mahkeme şoku yaşayan Petek Dinçöz'e eski eşi Can Tanrıyar'dan dostluk mesajı: İnşallah kısa zamanda birini bulur. Kanal kanal gezip talip araması yakışmıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2013 Güncelleme 08 Mayıs 2013, 02:34
Yazık TV’de talip arıyor

İÇİNDEKİLER

Can Tanrıyar, eski eşi Petek Dinçöz'ün kendisi hakkında "Barışmak istiyor" söylentisi çıkarmasına isyan etti. O defteri kapattığını söyleyen Tanrıyar eski eşi hakkında dostane mesajlar verdi. "Yeniden evlenmek Petek'in en doğal hakkı" diyen Tanrıyar sözlerini şöyle sürdürdü: "İnşallah kısa zamanda birini bulur. Ama her gün kanal kanal gezip ben birini arıyorum demesini de eski eşime yakıştıramadığımı söyleyebilirim. Onu benimle birlikteyken bir aile kızı olarak gören eski dostlarımız da ayıplıyor. İnşallah önüne iyi bir kısmet çıkar evlenir de kendisini rezil etmez."

ÖLÜM HABERİNE ÖDÜL
Tanrıyar, yaşanan gergin günlerde en çok üzüldüğü konuyu da şöyle itiraf etti: 'Petek, çok yakın bir dostumuza Can'ın ölüm haberini getirene ödül vereceğim' demiş. O ortak dostumuz da Petek'le görüşmeyi kesti. İnşallah mahkemeden çıkan tedbir kararıyla artık arkamdan konuşmayı keser"

PETEK'E 3 AY UZAKLAŞTIRMA
Petek Dinçöz'ün Can Tanrıyar'a açtığı hakaret ve iftira davası 'takipsizlikle' sonuçlanırken, karar, Can Tanrıyar'ın lehine verildi. 12. Aile Mahkemesi, Dinçöz ve annesi hakkında Can Tanrıyar'ın konutuna yaklaşmama, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerine, şiddet içeren söz ve davranışta bulunmamalarına karar verdi.