Süper aşkın meyvesi

İşadamı Mehmet Birgen'in yıllar önce aşk yaşadığı Ajda Pekkan'ın adını ilk kızına verdiği ortaya çıktı. 24 yaşındaki Ajda, ilk kez objektife poz verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2013 Güncelleme 08 Mayıs 2013, 03:18
Süper aşkın meyvesi

İÇİNDEKİLER

Bodrum'daki Catamaran Club'ın ve Sedef Adası'nın sahibi ünlü işadamı Mehmet Birgen'in unutmadığı aşkının ismini kızına verdiği ortaya çıktı. Yıllar önce Süperstar Ajda Pekkan'la büyük bir aşk yaşayan Birgen, ayrılık sonrası Pekkan'ı unutamadı ve Amerikalı eşinden olan ilk çocuğuna Ajda ismini verdi.

YILLARIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
Yıllardır kimsenin bilmediği bu sır önceki gün objektifler karşısında gün yüzüne çıktı. Mehmet Birgen'in eşi Dilek Birgen'den olan oğlu Alp'in 8.yaş günü Yeniköy'deki Let's Party'de gerçekleşti. Çocukları ve eşi Dilek Birgen'le birlikte objektiflere poz veren Mehmet Bey'in hemen yanındaki bayan dikkatleri çekti. Daha sonra bu ismin Birgen'in ABD'de yaşayan 24 yaşındaki kızı Ajda, olduğu ortaya çıktı.

AJDA'YI UNUTAMADI
Ajda Pekkan'la 30 yıl önce fırtınalı bir aşk yaşayan sosyetik işadamının, ayrılık sonrasında Süperstar'ı unutamadığı ve bu aşkın kalbinde özel bir yeri olduğu için kızına Ajda ismini verdiği öğrenildi. Şu sıralar Dilek Birgen'le mutlu bir evliliği olan Mehmet Bey, geçtiğimiz Eylül ayında 4. kez baba olurken, dünyaya gelen kızına Maya ismini vermişti.

* Ajda Pekkan'ın eski aşkının kızına kendi ismini verdiğinden haberi olup olmadığı ise bilinmiyor. Süperstar'ın bu duruma nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.


HALiL ÇiLiNGiR