Best model damat adayına kırmızı kart

Ailesine düşkünlüğü ile bilinen Fatih Terim, küçük kızı Buse'nin yeni aşkına el attı. İmparator; model damat adayı Berk Atan'a onay vermeyince; ilişki, Buse'nin deyimiyle başlamadan bitti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2012 Güncelleme 27 Kasım 2012, 01:55
Best model damat adayına kırmızı kart

İÇİNDEKİLER

YAKALANINCA ÖĞRENDİ!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ailesine olan düşkünlüğünü bilmeyen yoktur... Eşi ve kızlarını her şeyden önce tutan Terim, küçük kızı Buse'nin özel hayatına da el attı. Moda sektörüyle yakından ilgili olan Buse Terim, bundan 1 hafta önce Zilly adlı mekandan çıkarken 2012 Best Model Berk Atan ile objektiflere el ele yakalanmıştı.

İLİŞKİYİ BİTİR' RİCASI...
İmpataror da bu fotoğrafların basında yer almasından sonra hemen harekete geçti. Küçük kızı Buse'nin özel hayatıyla gündeme gelmesinden rahatsız olan Fatih Terim, kızından ilişkiyi bitirmesini rica etti. Buse Terim de; babasının sözünü dinledi ve kararını twitter'dan duyurdu: "Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. Süreç aramızda bir ilişkiye dönüşmeden sonlandı."

1 HAFTA ÖNCE EL ELE
Buse Terim, "Aramızdaki tanıma süreci ilişkiye dönüşmedi" dediği Berk Atan'la bundan 1 hafta önce sabaha karşı el ele yakalanmıştı.

BU AŞK DA VETO YEMiŞTi
Buse Terim, Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı ile aşk yaşamış; genç adamın adı şike davasına karışınca Fatih Terim; bu aşkı da veto etmişti.