Talk of the town

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2012 Güncelleme 13 Ekim 2012, 00:00
Talk of the town

İÇİNDEKİLER

Seksi modelin reina gecesi
Başarılı modacımız Atıl Kutoğlu'nun defilesi için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü model Jessica Stam, birçok yıldız gibi soluğu Reina'da aldı. Sevgilisi ve Kutoğlu ile birlikte burada önce yemek yiyen seksi model, ardından da eğlenceye daldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar Reina'da dans eden Jessica Stam; mekanın yemeklerine ve Boğaz manzarasına hayran kaldı.

KANYON'DA BİR EFSANE
Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, eşi Sönmez Köksal ile birlikte önceki gün Kanyon'a gitti. Yemek için Gourmet Burger Kitchen'ı tercih eden çift, yemeğin ardından da kısa bir alışveriş turuna çıktı. Filiz Akın, her zamanki güzelliği ve zarifliğiyle Kanyon'daki herkesi kendine bir kez daha hayran bıraktı.

ASLAN GİBİ EĞLENCE
Sosyetik güzel Hande Acar, boşandığı eşi Erdinç Acar ile yeniden evlenerek gündeme yerleşmişti. Evliliğinde ikinci baharını yaşayan Hande Hanım, önceki gün oğlu Aslan ile Kanyon'a gitti. Aslan'ı buradaki Mc Donalds'a götüren Hande Acar, oğluna keyifli anlar yaşattı.

ÇİKOLATA KRİZİ
Oyuncu İlker İnanoğlu, Beymen Chocolate'nin İstinyePark'taki davetine katıldı. İnanoğlu; Venezuella, Kosta Rika ve Peru gibi tropik bölgelerde yetişen 'Theobroma Cacao' ağacının çekirdeklerinden yapılan çikolataları görünce, böyle ilginç görüntüler sergiledi.