VIP huzur!

Birçok ünlümüz; ABD'de bulunan ve dünyanın en iyi 10 SPA'sı arasında gösterilen 'The Encore' isimli merkezin müdavimi çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2012 Güncelleme 09 Ekim 2012, 00:00
VIP huzur!

İÇİNDEKİLER

ONLARCA ÇEŞİT TERAPİ VAR
Dünyanın en lüks mekanlarında eğlenip en lüks otellerinde konaklayan Türkler, dünyanın en pahalı SPA merkezlerinden birinin de müdavimi çıktı. ABD'de bulunan ve 'en iyi 10 SPA' arasında gösterilen The Spa Encore, Türkler'le dolup taşıyor. Onlarca çeşit masaj ve terapinin sunulduğu merkeze; sosyete ve sanat dünyası akın ediyor.

TÜRK ÇIKARMASI!
Bir saatlik masaj ücretinin 200 dolardan başlayıp 500 dolara kadar çıktığı SPA merkezine şu isimlerin gittiği söyleniyor: Arzu ile Ömer Sabancı, Derin Mermerci, Sibel Can, Hande Yener, Ece Erken, Kenan Doğulu, Tarkan, Feryal Gülman, Ceylan Çapa, Selin İmer, Gül Gölge Saygı...

GÜZEL ŞANS TERAPİSİ
Las Vegas'taki merkezde sunulan onlarca çeşit masajdan en çok 'güzel şans' için yapılan terapi rağbet görüyor. 1 saatlik ücretin 375 dolar olduğu bu masaj; Çinliler'in bulduğu bir tedavi türü. Görkemli ortamıyla dikkat çeken SPA merkezinde; dört el, kaya, ateş ve buz, ayak, aromaterapi, ekspres ve organik yüz gibi birbirinden değişik masaj hizmetleri veriliyor.

* Yılda birçok defa ABD'de eğitim gören oğlu Engincan'ın yanına giden Sibel Can, bulduğu her fırsatta da soluğu Las Vegas'taki dünyaca ünlü SPA merkezinde alıyor. Can, burada stres atıyor.