Gece şoku

Yurdal Sert'in 'Yasak aşk yaşıyorlar' iddiasında bulunduğu İvana Sert ve Hatem Yavuz, Nişantaşı'nda önceki gece aynı araçta yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2012 Güncelleme 28 Ağustos 2012, 00:00
Gece şoku

İÇİNDEKİLER

Nişantaşı'nda önceki gece çekilen bu fotoğraf, bugüne kadar ortada uçuşan birçok iddianın kanıtı gibiydi... Yer; Nişantaşı, saat ise 23.30... Olayın kahramanı da eşi Yurdal Sert'le olaylı boşanma davası devam eden İvana Sert. Yanındaki isim ise Yurdal Sert'in "Eşimle yasak aşk yaşıyor" iddiasında bulunduğu Hatem Yavuz... Önceki gece Nişantaşı'ndaki bir mekanda yemek yiyen ikili, ardından Yavuz'un kullandığı BMW marka cipe bindi. İvana Sert ile Hatem Yavuz, henüz birkaç kilometre gitmişken karşılarında gazeteciler belirdi. İkili, patlayan flaşlarla büyük panik yaşadı. İvana Sert ile aynı zamanda iş ortağı da olan Hatem Yavuz'un yüz ifadesi ise paniklerinin kanıtıydı.

ÇOCUKTAN AL HABERİ!
Yavuz, hemen gaza basarak hızla Nişantaşı'nın ara sokaklarına girerek izini kaybettirdi. Bu arada geçtiğimiz günlerde annesiyle ABD tatiline çıkan küçük Ateş, babası Yurdal Sert'e, yanlarına Hatem Yavuz'un geldiğini söylemişti.

LALELİ'DEN SOSYETEYE
Şimdilerde adının önüne 'sosyetik' sıfatı konulan; kendisini de 'modacı' olarak tanımlayan İvana Sert, Sırp asıllı. Ülkemize geldiği ilk yıllarda iç çamaşırı defilelerinde mankenlik yapan ikoncan ile eşinin; Laleli'deki bir mekanda tanışıp evlendiği söyleniyor.


UFUK ÖZCAN