Aslan sevgili

Gecelerin çapkın ismi Mehmet Aslan, aradığı aşkı cemiyet dünyasında buldu. Aslan, yaptığı jestlerle sosyetenin gözde bekarlarından Azade Balkaner'i tavladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2012 Güncelleme 30 Mayıs 2012, 02:52
Aslan sevgili

İÇİNDEKİLER

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, dalgalandı da duruldu! Oyunculuğa adım attığı günden beri adı sayısız güzelle anılan Aslan, aradığı aşkı sonunda buldu. Mehmet Aslan, gönlünü cemiyet hayatının en gözde bekarlarından Azade Balkaner'e kaptırdı. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan çifti; vipmag.com görüntüledi.

Yaklaşık 1 aydır birlikte olan ünlü çift; objektife verdikleri sarmaş dolaş pozla dosta düşmana ilişkilerini ilan etti. Mehmet Aslan'ın yakın çevresi de çapkınlıklarıyla ünlü oyuncunun; Azade Balkaner'e büyük bir aşk beslediğini söyledi. Aslan'ın annesi Arzu Aslan'ın da şimdiden sosyetik güzeli gelini olarak kabul ettiği ve oğluna evlenmesi için baskı yaptığı konuşuluyor.

GÖZDEN UZAK
Mehmet Aslan ile Azade Balkaner, henüz 1 aylık olan ilişkilerini göz önünde yaşamaktan çekiniyor. Çift, gündüz saatlerinde Kanyon'da buluşuyor.

ÇiÇEKLERE BOĞDU
Mehmet Aslan, arkadaşları aracılığıyla tanıştığı Azade Balkaner'e ilk görüşte vuruldu. Aslan; kalbini çalmak için sosyetik güzele her gün çiçek gönderdi.