Can'dan övgü

Eurovision'da bu akşam finalde yarışacak olan Can Bonomo, sempatikliğiyle dünyayı etkiledi. Alman Der Spiegel dergisi, enerjik şarkıcıyı tek geçti! Sanatçımızı öve öve bitiremedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2012 Güncelleme 26 Mayıs 2012, 01:55
Can’dan övgü

İÇİNDEKİLER

Eurovision Şarkı Yarışması'na Türkiye damga vurdu. "Love Me Back" şarkısıyla finale yükselen Can Bonomo, sempatik tavırlarıyla dünyanın kalbini çaldı. Alman Der Spiegel dergisi, şarkı söylerken mizahi yönünü de ortaya çıkartan Bonomo'ya övgüler yağdırdı.

SALON YIKILDI
Türkiye'de önceki akşam nefesler tutuldu. Çünkü Türkiye'yi temsil eden Can Bonomo, Bakü'de yapılan 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 2. yarı finali için sahneye çıktı. Genç sanatçı, 18 ülke arasında ilk 10'a girmeyi başardı. Ancak Türkiye'nin ismi en son açıklanınca heyecan doruklara ulaştı. Şovuyla, "Crystall Hall" adlı muhteşem salonu yerinden oynatan Bonomo'nun başarısı, dünyayı kıskandırdı. Alman Der Spiegel dergisi, sanatçıyı yere göğe sığdıramadı.

'ÇOK HOŞ OLMUŞ'
Der Spiegel, "Sıradanlar ve bir egzotik" başlıklı haberde, Can'ın Türk pop müziğinin unsurlarını, "mizah" ile birleştirdiği için bir adım öne çıktığı vurgulandı. Şarkı ve kareografi için "Çok hoş olmuş" denildi

ALTIN BiLE T ESPRiS
Finale kaldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Can Bonomo, kardeş ülke Azerbaycan'da olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Sona kaldığımda ya altın bileti ya da İstanbul'a dönüş biletini alacaktım" şeklinde de espri yaptı.

TWİTTERVİSİON!
CAN Bonomo, bu akşamki final yarışmasından önce Twitter'da gündem oldu. Ünlü isimler sanatçıyı gönülden destekledi.
SERTAB ERENER: Can hepimizin yüzünü güldürecek. Sempatikliğiyle rakiplerinin arasından sıyrılacak. HADİSE: Bütün kalbim, dualarım ve enerjim bu akşam Can ile olacak.
EBRU GÜNDEŞ: Teşekkürler Can. Yüzümüzü güldürdün.
KENAN DOĞULU: Kalbim Can Bonomo'yla.
BURCU GÜNEŞ: Nefesim kesildi.
YEŞİM SALKIM: Helal olsun ne güzel söylüyor.
MURAT BOZ: Finaldeyiz ve insallah ilk 3'teyiz.
ANJELIKA AKBAR: Gurur duydum. Samimiyet ve heyecan, can kattı.