Baskın!

Birkaç gün önce yeni aşkı Mirgün Cabas'la mutluluk pozu veren Tuba Ünsal; önceki gece kızının babası Murat Pilevneli ile karşılaştı. Ünsal, baskına uğramış gibi eski eşinden çığlık çığlığa kaçtı; Pilevneli ise rahattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2012 Güncelleme 14 Nisan 2012, 00:00
Baskın!

İÇİNDEKİLER

YÜZÜNE BİLE BAKAMADI!
Tuba Ünsal'ın yaptıkları; ayağına dolandı! Aylardır aşk yaşadığı konuşulan gazeteci Mirgün Cabas'la yakalandıktan sonra eski eşinin yüzüne bakacak hali kalmayan ünlü oyuncu, ettiğini buldu! Bir grup erkek arkadaşıyla Nişantaşı'ndaki bir mekanda kahkahalar atan Tuba Ünsal, ilerleyen saatlerde sigara içmek için dışarıya çıktı. Yüzünden gülücük eksik olmayan oyuncunun neşesi, bir anda kaçtı.

KIRK TAKLA ATTI...
Eski eşi Murat Pilevneli ile Elif Boyner'i gören Tuba Ünsal, çığlıklar atarak içeriye girdi. Pilevneli ile karşılaşmamak için kırk takla atan oyuncunun bu halleri; centilmen kişiliğiyle tanınan Murat Pilevneli'yi de şaşırttı. Birkaç dakika sonra mekanı terk eden Tuba Ünsal, garip tavırlarını Nişantaşı sokaklarında da sürdürdü. Hıncını gazetecilerden çıkartan Ünsal, arka sokaklarda gözden kayboldu.

EĞLENCEDE GERGİN SAATLER!
Birkaç dakika sonra eski eşiyle karşılaşacağından habersiz olan Tuba Ünsal, o saniyeye kadar arkadaşlarıyla gülerek kapıda sigara içiyordu.

Sahibi olduğu sanat galerisinde sergi açan Elif Boyner'le mekana gelen Murat Pilevneli, her zamanki centilmen tavrını korudu.

SARE KiME EMANET?
Tuba Ünsal'ı önceki gece de bir elinde içki, diğer elinde sigarasıyla görenler; "Kızı Sare'yi kime emanet etmiş?" diye sormadan geçemedi.

UFUK ÖZCAN