- Kaloriler bozuluyor mu?
- Nerenle dinliyon sen beni (Bir grup arkadaş.. Salsa dersleri almaya karar verdik konuşuyoruz.) - Salsa çok iyi ya.. Hem kiloda veririz. - Lambayı açsana Gülsen çok karanlık oldu. - Lambada iyi değil ya sevmiyom - Ne lambadası? - Burda bir kutu çukulota olcaktı nerde? - Yukardaki rafta kutuya koyup kaldırdım. - Kutup Kuzey Kutpu'na mı? - Ne kutupu ya hey Allahım. - Çay içcez şeker yok. - Çayla tekerin ne alakası var şimdi? -Ne tekeri? - Bende onu diyorum ne tekeri? - Gözüne ne olmuş cok kızarmış.. -Pantolonum mu yırtılmış sen nereden göruyon kıçımı. - Aklın fikrin orda Gözün gözün ! - Ha gözüüümm. - Oğlum gelirken makası getirsene. -Efendiimmmm duymadımmm. - Makas diyorum. Gelirken makası getir. Beş dakika sonra elimde matkap. - Bu ne? -Sen matkapı istemedin mi? -İyice sağırlaştın sen aşık mısın? - Ben geldiğimde bir tane kirli tabak görmek istemiyorum olmadı bulaşık makinasına at. - Kabaklar bulaşık makinasına atılıyor mu. - Ya sabıırrr. - Kemal abiyi gördün mü? - Dalston'a (Londra'da bi semt adı) gitcem demişti. - Ohaa Kemal abi de mi aldatıyor karısını? - Bir sus Efkar ya bi sus. - Ben işe gidiyorum. (Annem beni bi kenara çeker) - Öyle herkesin önünde işemeye gidiyorum denir mi. - İşemeye gidiyorum demedim ki işe gidiyorum dedim. - Öyle mi dedin ? - Ben geldim. -Ne getirdin duymadım. - Bir şeymi getirdim dedim ben. - Nerde kaldın saat kaç oldu.. - Gülşen ile buluştuk. - Gülşen kim. - Ya Kıbrıslı olan hani. - Ha bi Kıbrıs kalmıştı gitmediğin.
Her ay bi yere gidiyon kır kıçını otur evde. -Ne Kıbrısı ne gitmesi ya ne diyon sen. - Hayret sen hiç geç kalmazdın..
Bir şey mi oldu? - Geç mi kaldım .. - Bi kerede dinlesen ne iyi olur be . - Murat nerde? - Lavaboda. - Laubalimi?
Yooo iyi çocuk aslında.. -Laubali? Ne alaka. - Bu akşam çıkamam kızım ütü yapmam lazım.. -Üzümü nasıl yapcan? - Ne üzümü? -Üzüm yapcam demedin mi? - Üzüm yapcam mı dedim. - Eveettt. - Ben mi yedim kafayı sen mi? - Üzüm yemek için yapılır herhalde . - Yıkılll Gülşen. - Abi .. Hede Hödö Cafe nerde? - Evladım. Şimdi şu yokuştan çıkacan..
Orda bi bakkal va.. Bizim Hacı Ahmet'in bakkali o.. Ordan sağa dönecen. - Şurdan demi? - Nurdan kim evladım? - Bağırarak.. Şu köşeden mi dönecem diyorum amcaa .. - Evet evet.. Ordan dönecen .. - Sonra? - Kobra mı? Ne kobrası evladım .. Sarhoş musun? - Bağırarak. Amcaaa. Döndükten sonra ne yapacam. - Bakkal var orda. Ordan sağa dön. Camiyi görcen. - Bağırarak.. Ne camisi lan ne camisi... - Karşında sağır mı var, ne bağırın. - Ya bi yürü git ..
AlkışlıYorum
Eminonu - Beyazıt istikametindeki tramvay anonsu : - Sayın yolcular lütfen kapılara yaslanmayınız!!! Bir kaç dakika sonra: - Arkadaşım yaslanmayın diyoruz kapılara ne var o kapılarda anlamadim ki?