Nihat Altınkaya’dan kahreden haber! Bayram öncesi en büyük acıyı yaşadı!

Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Teşkilat gibi yapımların yanı sıra Survivor’da sergilediği performansla da dikkat çeken ünlü oyuncu Nihat Altınkaya’dan acı haber geldi. Ünlü oyuncu Nihat Altınkaya’nın vefat eden babası Yaşar Altınkaya Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2022, 20:50 Güncelleme 05 Temmuz 2022, 21:19
Nihat Altınkaya’dan kahreden haber! Bayram öncesi en büyük acıyı yaşadı!

İÇİNDEKİLER

Birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Nihat Altınkaya'nın babası Yaşar Altınkaya, tedavi gördüğü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Baba Altınkaya için Şirinevler Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Törene Altınkaya'nın yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Altınkaya'nın naaşı Öğlebeli Mezarlığı'nda toprağa verilirken, ünlü oyuncunun oldukça üzgün olduğu görüldü.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?
28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te dünyaya gelen Nihat Altınkaya'nın asıl adı Nihat Alptuğ Altınkaya'dır ve aslen Rize'lidir. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Karabük'te tamamlayan Altınkaya, Karabük Demir Çelik Lisesi Voleybol takımı ile Emlak Bankası Spor Kulübünde voleybol oynamıştır.

Özellikle de su sporlarına karşı ilgisi olan Nihat Altınkaya, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi da olarak çalışmıştır ve daha sonra İstanbul'a taşınarak gece kulüplerinde çalışmaya devam etmiş; aynı zamanda da boks eğitimi almaya başlamıştır.

Fenerbahçe Boks Kulübü'nde sporculuk yapan Nihat Altınkaya, oyuncu olmaya karar verdiktan sonraysa Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi alarak kariyerinde ilk adımları atmaya başlamıştır.

2010 yılında İmre Altınkaya ile evlenen Nihat Altınkaya'nın bu evlilikten Melek ve Ayşe adında iki kızı dünyaya gelmiştir. Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde rol alan Nihat Altınkaya, son olarak da TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde rol aldı. Nihat Altınkaya, 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve Terazi burcudur.