Sinan Akçıl aşkını göstermek için sevgilisi Burcu Kıratlı'ya çelenk hediye etti!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı aşkı tam gaz devam ediyor. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı aşkı magazin gündemine bomba gibi düşerken Sinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı için, "Burcu ilk ve tek aşkım" demesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz hafta güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile evleneceğini belirten Sinan Akçıl bu kez de sevgilisine çelenk hediye etti. Burcu Kıratlı'nın o anları sosyal medya hesabından paylaşması büyük ilgi gördü. Üstelik Kıratlı'nın yaptığı yorum da takipçilerinin bir hayli dikkatini çekti.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2018, 17:12
Sinan Akçıl aşkını göstermek için sevgilisi Burcu Kıratlı’ya çelenk hediye etti!

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile evlenmek için gün sayan Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde aşka geldi. "Burcu ilk ve tek aşkım" diyen popçu, önceki gün evlilikle ilgili ilk kez konuştu. 39 yaşındaki popçu, "Evleniyorum. Çok mutluyum. Bugüne kadar hiçbir ilişkimde 'Evleniyorum' demedim. Ama bu sefer başka..." diyerek Kıratlı'ya aşkını bir kez daha haykırdı. Nisan ayında Burcu Kıratlı ile nişanlanacak olan şarkıcı Sinan Akçıl, bu kez de sevgilisine çelenk gönderdi. Üstünde kocaman harflerle 'Seni seviyorum' yazan çelengi Burcu Kıratlı, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

'BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞIYOR'

Burcu Kıratlı paylaşımının üstüne 'Benimki boyundan büyük işlere kalkışıyor' yazdı.

SİNAN AKÇIL SAHNEDEN AŞKINI HAYKIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde konser veren Sinan Akçıl, kendisini yalnız bırakmayan sevgilisi Burcu Kıratlı'ya olan aşkını "Hepiniz duyun, çok seviyorum" diyerek haykırmıştı.