Eşi tarafından 2 kızı kaçırılan Ukraynalı Svitlana Krychun, feryat etti

İstanbul'da işadamı Şevki Melih Eker (37), şiddet uyguladığı boşanma aşamasındaki eşi Ukraynalı Svitlana Krychun’ın (38) velayeti kadında olan Selena ve Melisa’yı kaçırdı. 1.5 yıldır çocuklarına hasret kalan anne, büyük üzüntü yaşadı. Çalmadığı kapı kalmadı. Ukrayna Büyükelçiliğinden bile yardım istedi. En son hukuk mücadelesi başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2021 Güncelleme 30 Ocak 2021, 07:02
Eşi tarafından 2 kızı kaçırılan Ukraynalı Svitlana Krychun, feryat etti

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da işadamı Şevki Melih Eker (37), şiddet uyguladığı boşanma aşamasındaki eşi Ukraynalı Svitlana Krychun'ın (38) velayeti kadında olan Selena ve Melisa'yı kaçırdı.

1.5 yıldır çocuklarına hasret kalan anne, büyük üzüntü yaşadı. Çalmadığı kapı kalmadı. Ukrayna Büyükelçiliğinden bile yardım istedi. En son hukuk mücadelesi başlattı.

NE OLUR KIZLARIMI BULUN
Çocuklarının bir an önce bulunup kendisine teslim edilmesini isteyen Svitlana Krychun, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı: Çocuklarımı kaçırdıktan sonra bir kere görüntülü olarak beni aradı ve çocuklarımı sadece telefonda gördüm. Çocuklarım, 'Anne neredesin?' diye ağlamaya başlayınca da telefonu yüzüme kapattı. Ne olur onları bulun.