Ayrılık kurşunu!

Ruhşan Eşit, kendisine boşanma davası açan eşi Gizem Eşit ve kayınpederi Vilayet Çiftçi’ye otomobilde kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın kurtarılamadı. Babası ise yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2018 Güncelleme 13 Şubat 2018, 00:00
Ayrılık kurşunu!

İÇİNDEKİLER

Kars'ta dün tüyler ürperten bir cinayet işlendi. Ruhşan Eşit, 16.00 sıralarında otomobiliyle Cumhuriyet Mahallesi Arif Taşcı Mahallesi Vilayetler Birliği Kız Öğrenci Yurdu'nun önüne geldi. Aracını park etti. Yanındaki kendisine boşanma davası açan 1 çocuk annesi eşi Gizem Eşit (19) ve kayınpederi Vilayet Çiftçi ile konuştu. Aralarında tartışma çıktı. Olay büyüyünce öfkeli koca, yanında bulunan av tüfeği ile eşine ve kayınpederine ateş etmeye başladı. İkiliyi yaralayan Ruhşan Eşit, av tüfeğini sokağa atarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba ve kızı ambulansla Harakani Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralılardan Gizem Eşit, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı, babası ise ameliyata alındı.


KATLEDİLEN GELİN GİZEM EŞİT

​KATİL TESLİM OLDU
Polis, olayın meydana geldiği bölgeyi güvenlik şeridine alarak inceleme başlattı. Cinayetin işlendiği av tüfeği, sokak ortasında bulundu. Katil ise Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.