FETÖ değil fino

Türklerin üzerine köpek salan Hollanda, bu görevi şimdi de Fetullahçılara verdi. FETÖ'nün Hollanda'daki gazetesi gösterilere katılan Türkleri fişleyerek, faşistlere ispiyonladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2017 Güncelleme 16 Mart 2017, 02:12
FETÖ değil fino

İÇİNDEKİLER

Kapatılan Zaman gazetesinin Hollanda ayağı, kendilerine destek veren terör sevici ülkeler için maşalık yapmaya devam etti. Ruhlarında vatanları yerine, Türkiye düşmanları ile ilişki kurmak olan FETÖ, bu kez de Hollanda'daki faşist operasyonun bir parçası oldu. FETÖ'nün Hollanda'ya yayın yapan Zaman Hollanda isimli yayını, Avrupa'nın fino köpekliğini yapıp halkımızı fişlemeye başladı.

Vatandaşlarımıza köpeklere saldırtan Hollanda, bu görevi şimdi de Fetullahçılara verdi... FETÖ'nün gazetesi Zaman'ın Hollanda şubesi, atlı-köpekli saldırıya uğrayan Türklerin, Hollanda polisine tekme atması sırasında çekilen fotoğraf için "Polis bu kişileri arıyor" diye manşet yaptı. Fetullahçı ihanet şebekesi Hollanda'da demokratik haklarını kullanırken köpeklerle saldırılan vatandaşlarımızın isim ve görüntülerini bir istihbarat örgütü gibi tek tek fişleyip resmi hesabından faşist Hollanda polisine ispiyonladı.


* ABD'nin emirlerinden çıkmayan FETÖ, bu kez de Avrupalı faşistlerin fino köpekliğini yapmaya başladı.