Tek millet tek devlet

Mühim olan vatansa, gerisi teferruattı. PKK’lı kalleşlerin bombaları, vatandaşın sabrını taşırdı. Doğu ve Güneydoğu’daki halk Kayseri’deki hain saldırı sonrası sokaklara aktı. Yüksekova ve Cizre başta olmak üzere tüm kentler Ay-Yıldızlı bayrağa karıştı. Türkiye’nin birliğini hedef alan kan lobisine tokadı attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2016 Güncelleme 19 Aralık 2016, 00:33
Tek millet tek devlet

İÇİNDEKİLER

Kanlı terör örgütü PKK, bombalarla geldi. Birbiri ardına kalleş saldırılar düzenledi. Kirli ittifakın emrine girip ülkemizi hedef seçti. Hainler kalleş yüzlerini son olarak Kayseri'de gösterdi. PKK'lı teröristler, Kayseri'de çarşı iznine çıkan komandolarımıza bombalı saldırı düzenledi. Şehitlerimiz yüreklerimizi yakarken, Türk milleti hainlere lanet etti. Türkiye'nin tüm illerinde teröre lanet mitingleri düzenlendi. Hainlere bir tokat da Doğu ve Güneydoğu'dan geldi. O adreslerden biri de yıllarca terörle mücadelenin sürdüğü Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ydi. Yüksekova'da kaymakamlık tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi. Binlerce vatandaş ellerine Türk bayrağını alıp sokaklara indi.

'BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN'
Vatandaşlar "Türk-Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir', "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganları atarak hainlere tokadı indirdi. Miting noktalarından biri de Diyarbakır caddeleriydi. Diyarbakır'da "Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlendi. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Bayrağa uzanan eller kırılsın", "Vatan sana canım feda" ve "Zalimler için yaşasın cehennem" sloganları atarak, PKK ile işbirlikçilerine haddini bildirdi. Yüksekova ve Diyarbakır'daki tek ses Şırnak'ta da dile geldi. Memur-Sen Şırnak Temsilciliği öncülüğünde Cizre İlçesi'nde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile yürüyerek Kayseri'deki terör saldırısını protesto etti. Mardin Midyat da öfkenin farklı bir adresiydi. Midyat'ta binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüp terörü protesto etti.



BURASI YÜKSEKOVA
Yüksekova'da halk dondurucu soğuğa rağmen sokaklara indi. Ellerine Türk bayrağı alıp PKK'yı lanetledi.



BURASI DİYARBAKIR
Diyarbakırlılar elinden Türk bayrağını indirmedi.



BURASI MARDİN
Mardin halkı, askerini bağrına basıp teröre lanet etti.



BURASI CİZRE
Cizreliler, Sanat Sokağı'nda toplandı. Aralarında çocuk, yaşlı ve kadınların da bulunduğu vatandaşlar, PKK'lı hainlere lanet yağdırdı.