Güzel olmadı!

30 yaşındaki E.T., yüzündeki lekelerden kurtulmak için güzellik merkezinin kapısını çaldı. Kimyasal peeling işleminin ardından yüzü yandı. Genç kadın dava açmak için kolları sıvadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2016 Güncelleme 02 Mart 2016, 01:22
Güzel olmadı!

İÇİNDEKİLER

Bilecik'te özel bir kuruluşta satış temsilcisi olarak çalışan E.T. (30), yüzündeki lekelerden kurtulmak istedi. Bunun için güzellik salonuna gitti. Yüzüne kimyasal peeling uygulanan E.T., yanma hissetti. Bunun üzerine işlem yarıda kesildi. Güzellik uzmanı S.Ç. yanma olayının normal olduğunu ve kısa sürede geçeceğini söyleyerek genç kızın yüzüne krem sürüp evine gönderdi. Yüzündeki yanma devam eden E.T., güzellik salonunu telefonla arayarak durumu bildirdi. Kendisine bir kez daha yanmanın normal olduğu söylendi.

EVDEN ÇIKAMIYOR!
E.T., ertesi sabah kalktığında yüzünde yanıkların oluştuğunu görünce şok geçirdi. Genç kadın önce Bilecik Devlet Hastanesi'ne, ardından da Ankara'daki bir hastaneye gitti. Doktorlar genç kadına 10 gün evden dışarı çıkmamasını önerdi. İşini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyleyen E.T., güzellik salonuyla ilgili Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikayette bulunduğunu ve olayı yargıya taşıyacağını söyledi.