Koca kezzap

23 yaşındaki Zehra Elber, 6 yıldır şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtığı kocası tarafından yüzüne kezzap atılarak tanınmaz hale getirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2015 Güncelleme 24 Ekim 2015, 00:00
Koca kezzap

İÇİNDEKİLER

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde yaşayan Zehra Elber (23), 17 yaşındayken Gökhan Elber (28) ile evlendi. Genç çift Ankara'ya yerleşti. Zehra Elber, 6 yıl süren şiddete dayanamayarak ailesinin yanına döndü. Genç kadın kocasına da boşanma davası açtı. Boşanma davasına çok sinirlenen Gökhan Elber de Ereğli'ye giderek eşini buldu ve yolda yürürken arkasından yaklaşıp yüzüne kezzap atarak genç kadını tanınmaz hale getirdi. Zehra Elber, "Kardeşimle yolda yürürken arkamızdan biri 'Hişt' diye seslendi ve arkama baktığımda onu gördüm. Beni görür görmez elindeki şişede bulunan kezzabı yüzüme döktü. Yere düştüm ve beni tekmelemeye başladı. Kaçan kız kardeşimin arkasından koşarak ona da döktü. Kardeşimin de sol kolu ve omuzu yandı" dedi.

YARDIM BEKLİYOR
Eşinin şu anda cezaevinde olduğunu söyleyen Elber, "5 aydır yaralarım iyileşmedi. Tedavi için 200 bin liraya ihtiyacım var. Duyarlı vatandaşlarımızdan yardım istiyorum" diye konuştu. Zehra Elber daha önce de kulağının koparılıp ayaklarının kırıldığını söyledi.