Kanlı baskın

İzmir'de saldırganlar, pompalı tüfekle kıraathane bastı. Etrafa kurşun yağdırdı. Bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Cinayetin alacak anlaşmazlığı nedeniyle işlendiği öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2015 Güncelleme 01 Mayıs 2015, 00:00
Kanlı baskın

İÇİNDEKİLER

Dehşet veren olay, İzmir Karabağlar'da yaşandı. Dün gece, Ezgi ve Emre Kıraathanesi'ni, pompalı tüfekle basan kimliği belirsiz kişiler, etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Kıraathane savaş alanına döndü. Saldırganlar daha sonra, aralarında alacak anlaşmazlığı olan taksi şoförü Erdal Özcan'a yöneldi. Kurşunların hedefi olan iki çocuk babası Özcan, kanlar içinde yere yığıldı. Atılan saçmalardan biri koluna isabet eden kıraathane sahibi 52 yaşındaki Hasan Karaaslan ise yaralandı.

TESPİT EDİLDİ
Silah seslerini duyan mahalleli polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Saldırganlar ise silahlarını bir çöp kutusuna atarak sırra kadem bastı. Olay yerine gelen ekipler, talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan Karaaslan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kıraathanede incelemelerde bulunurken, taksi şoförü Özcan'ın katillerinin tespit edildiği, yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.