CHP geyikleri

Kılıçdaroğlu'nun belediyeleri şaşırdı! Maltepe'ye Noel Ağacı diken Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medyayı salladı: Noel Baba lazımsa gelelim!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2014 Güncelleme 22 Aralık 2014, 00:38
CHP geyikleri

İÇİNDEKİLER

Anamuhalefet Partisi'nin belediye başkanları gündemi sarstı! CHP'nin Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ağaçlara acımadı. Atatürk tarafından diktirilen 223 tane çınar ağacını kesti. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise Noel Ağacı'nda karar kıldı! Maltepe Belediyesi, Hristiyan vatandaşların Noel Bayramı'nı kutlamak için Maltepe Meydanı'na "Noel Ağacı" dikti. Hal böyle olunca CHP tabanı şaşkınlığını gizleyemedi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Noel Ağacı sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu haline geldi.

Özellikle sosyal paylaşım sitesi Twitter'da birbirinden ilginç yorumlar yapıldı. İşte onlardan bazıları: Başkan ağacı dikmiş de Noel Baba eksik. Lazımsa gidelim... Noel Baba'yı Ali Kılıç'a kaptıran Mustafa Sarıgül ile oğlu Emir, kıskançlığından çatladı! Aman Vefa Salman görmesin. Gelir bu ağacı da kökünden keser. Maltepe Belediyesi'ne ağaç dikildiğini öğrenen Vefa Salman, testere ekibini hazırladı. Ali Kılıç, bu yıl Şişli'yi süsletemeyen Mustafa Sarıgül'e diktiği ağaçtan bir dal gönderecekmiş.