Vandalmanya

Türkiye'yi savaş alanına çeviren Kobani eylemlerinin altından Almanlar çıktı. BND ajanlarının bölgeye gelip para dağıttığı ve halkı provoke ederek şiddeti tırmandırdığı tespit edildi. Önceki gece 5 Alman, Diyarbakır'da provokasyon yaparken casusluk suçlamasıyla yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2014 Güncelleme 13 Ekim 2014, 01:47
Vandalmanya

İÇİNDEKİLER

Gezi Parkı olaylarını Türkiye'de iç savaş varmış gibi gösteren ülkelerin başında yer alan Almanya, o günden beri Türkiye üzerine oynadığı kirli oyunlara devam etmeyi sürdürüyor. Bild, Die Welt, Der Spigel, devletin kanalı ARD ve Stern gibi yayın organları sayesinde kara propagandayı sürdüren Almanlar, siyasilerinin ağzından da yalan ve iftira dolu demeçlerle Türkiye'de kaos yaşanması için elinden geleni yapıyor. Son olarak Kobani bahanesiyle ayaklanan PKK yandaşlarının da Almanlar'ın talimatı ve provokasyonu sonucu harekete geçtiği ortaya çıktı.

GAZETECİ KILIĞINDA 5 CASUS
Diyarbakır, Van, Hakkari gibi birçok ilde siyah jiplerle bölgeye gelen Alman ajanları, farklı kılıklarla da halkın içine karıştı. Bölgedeki birçok unsurla görüşen Alman istihbarat birimi BND'ye bağlı ajanlar, çuvalla para dağıtarak zaten sokağa inecek olan kalabalıkları şiddete yönlendirdi. Güneydoğu'da olayların yaşandığı her mahallenin en ıssız köşesinde toplantılar yapan Alman istihbaratçılar, kendi kara propagandaları ile zeminini hazırladığı olayları iyice büyüttü. Son olarak ise Bakan Mehdi Eker, Diyarbakır'a Almanya'dan gelen 5 kişinin, çocuklara lastik yaktırırken yakalandığını açıkladı. İspiyonculuk ve provokatörlük suçlamasıyla casusluk yaptıkları gerekçesiyle beş kişinin gözaltına alındığı ve haklarında işlem yapıldığı öğrenildi. Alman makamlarından gözaltındaki beş kişinin serbest bırakılması çağrıları gelirken Türk yetkililer gerekli işlemlerin yapılacağını açıkladı.

CLAUDİA ROTH'UN YALANLARI
Olayların başlamasıyla beraber Almanya'dan gelen açıklamalar da 40 kişinin hayatını kaybettiği bu kirli oyunun kimler tarafından tezgahlandığını gösterir nitelikteydi. Alman Yeşiller Partisi Milletvekilli Claudia Roth geçen hafta bölgeye gelerek birçok ziyarette bulundu. Ortalık savaş alanına dönünce hemen ülkesine kaçtı. Döndükten sonra ise "IŞİD'in silahları Türkiye üzerinden geliyor. IŞİD ile PKK'nın aynı olduğunu düşünmek çılgınlıktır" açıklamasını yaptı. Cemil Bayık'ın "Barış süreci tezkere ile bitti" sözleri ise Roth tarafından saatler önce aynı şekilde söylendi. İlk günden beri Kobani'nin Türkiye'yi suçlayan Alman Başbakanı Angela Merkel de ülkesine yapılan protestolardan bile Türkiye'yi sorumlu tuttu. Alman basını ise sürekli olarak Kobani'den ülkemize getirilen 185 bin kişiyi görmezden gelip Türkiye'yi IŞİD ile bağlantılı gösterdi. Bir haftadır ülkeyi kan gölüne çeviren vahşi gösterileri ise barışçıl eylemler olarak dünyaya anlattı.

Asker vermeyiz Türkiye savaşsın!
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye hakkındaki kirli düşüncelerini en sonunda dile getirdi. Alman Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Suriye halkının acılarına kayıtsız değiliz. Ancak biz, askerlerimizden sorumluyuz. Genç insanlarımızı, aynı anda birkaç yönde yürütülen ve IŞİD, Esad ordusu ve onlarca küçük grubun birbiriyle mücadele ettiği bu acımasız savaşa gönderemeyiz. IŞİD'e karşı verilecek mücadelede en aktif rolü Türkiye üstlenmeli" denildi.