'AYM paralel'

Anayasa Mahkemesi eski Raportörü Yrd. Doç. Dr. Emir Kaya, Başkan Haşim Kılıç'ı sert bir dille eleştirdi, 'AYM doğrudan paralel yapıya bağlı' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2014 Güncelleme 14 Eylül 2014, 00:58
’AYM paralel’

İÇİNDEKİLER

Gülen örgütünün kirli oyunları bir bir deşifre olmaya devam ediyor. A Haber'deki Deşifre programına katılan Anayasa Mahkemesi (AYM) eski Raportörü Yard. Doç. Dr. Emir Kaya şok açıklamalarda bulundu. "Paralel yapı AYM'nin omurgasıdır" diyen Dr. Kaya'nın açıklamalarından satır başları şöyle: "AYM'deki paralel yapının mevcut olduğunu açıkladıktan 12 saat sonra kurumla ilişkim kesildi. AYM'de tek adama bağlı bir paralel yapılanma var. Başkana açıkça paralel yapılanmayı söyledim. O da bana, 'Bu meseleleri konuşma yoksa seni gönderirim' dedi."

İHANETİ SÖYLEDİM AMA...
"Haşim Kılıç, bu saatten sonra AYM'deki paralel yapılanmayı bertaraf etmez. Genel Sekreter Oğuz Kaya ve Alparslan Altan, paralel üyesidir. Bu kişiler yapıya uygun hareket ediyor. Bunların hepsi ispatlı. Kılıç hakkında da gereği yapılmalı. AYM'de 17 üye var, tutanak yok. Kılıç'a bu ihaneti söyledim. Bana, 'Tayyip Erdoğan ağzıyla konuşma' diye çıkıştı. Çıkıp kamuoyundan özür dilemeli. Yapının vaat ettiği bir güç var.