Paralel dehşet

İngiliz Michael ve Samantha'nın jet-ski kullanırken birbirlerine kur yapması hastanede bitti. Paralel giden araçlar çarpıştı, iki turist ağır yaralandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2014 Güncelleme 10 Ağustos 2014, 01:30
Paralel dehşet

İÇİNDEKİLER

Yaz mevsimiyle birlikte çok hızlı kullanılan jet-skiler yürekleri ağızlara getiriyor. Bodrum'un Gündoğan sahilinde İngiliz uyruklu 19 yaşındaki Samantha Chelsea'nın kullandığı jet-ski ile yine İngiliz vatandaşı olan Micheal Daust jet-skilerle denize açıldı. Bir süre paralel şekilde yan yana giden Samantha ile Micheal birbirlerine kur yapmaya başladı. 2 turist hızla sürdükleri jet-skilerde şakanın dozunu artırınca çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle denize savrulan ve başlarından darbe alan turistler baygınlık geçirdi. Sahildeki vatandaşlar kazazedelere botla ulaştı. Boğulma tehlikesi geçiren yaralılar denizden güçlükle çıkarılıp, botla sahile taşındı.

İKİ TURİST DE YOĞUN BAKIMA ALINDI
Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi sahilde yaptı. Samantha Chelsea ve Michael Daust daha sonra hastaneye kaldırıldı. İngiliz turistlerin hayati tehlikelerinin bulunduğu, tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan kazaya karışan jet-skiler Sahil Güvenlik ekiplerince alınarak güvenli bölgeye çekildi.

Zeki ÖZKESKİN