İsrail'in Sözcü'sü

İsrail'e hizmette sınır yok. Sözcü gazetesi, katil İsrail'le olan bağlılığı nedeniyle dün Gazze'deki katliamı görmedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2014 Güncelleme 19 Temmuz 2014, 01:19
İsrail’in Sözcü’sü

İÇİNDEKİLER

Fethullah Gülen terör örgütü ve İsrail'in yayın organı Sözcü gazetesi, Türkiye'deki görevini eksiksiz yerine getirdiğini bir kez daha kanıtladı... Kirli provokasyonların gazetesi Sözcü, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamı birinci sayfasına taşımayan tek gazete olarak tarihe geçti. Sözcü'nün bu tavrı TAKVİM'in daha önce yaptığı haberleri de doğruladı. Kısa bir süre önce İsrail'in Türkiye'deki büyükelçisiyle gizlice görüştüğü deşifre olan Sözcü yönetiminin, İsrail'e verdiği sözler nedeniyle bu şekilde siyonist yandaşı yayın yaptığı iddia edildi. İsrail eski Büyükelçisi Gaby Levy ile birçok kez bir araya gelen Sözcü gazetesinin künyedeki sahibi Burak Akbay'ın da Tel Aviv konusunda çok hassas olduğuna dikkat çekildi. İsrail'in bir başka savunucusu olan Gülen terör örgütünün lideri Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Sözcü, 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinde de Pensilvanya lehine yayınlar yapmıştı. Sözcü ve Gülen terör örgütünün ortaklığının ana nedeni olarak da İsrail gösterildi. İşte sosyal medyada, Sözcü hakkındaki yorumlar:

BURAK DEĞİL İZAK!

- Sözcü sen tam bir vatan hainisin. Bu artık resmileşti.
-
İsrail uşaklığının bedelini elbet bir gün ödersin Netanyahu'nun Sözcü'sü...
- Burak Akbay değil İzak Akbay.
-
Siyonistlerin gazetesi artık Sözcü oldu. Eski adını ve sahibini araştırın.
- Fethullah da Sözcü de bedel ödeyecek. Hem de bu dünyada.
-
Sözcü'nün binası Mısır apartmanı olmalı.
- İsrail'de askere çağrılan 18 bin yedek askerden biri de Burak Akbay mı?


İsrail eski Büyükelçisi Gaby Levy, birçok defa Burak Akbay ve babasını, Sözcü gazetesinde ziyaret etmişti. Akbay ailesi için, 'Tel Aviv' denilince akan suların durduğu iddia edildi.

GÜLEN'İN SİYONİST SEVGİSİ
Beddua uzmanı Fethullah Gülen, İsrail'in Gazze katliamını yine kınamadı. Mavi Marmara katliamında da İsrail'i haklı gören Gülen'in bu tavrı şaşırtmadı.