İki yüzlü Muharrem

Ramazan'da Bodrum'da biraları fondip yapan CHP'li Muharrem İnce'nin, 28 Haziran'da Yalova'da pide kuyruğunda olduğu ortaya çıktı... İnce'nin 'İyi bir Müslüman ve halk adamı' imajı çizmek için pide kuyruğuna girdiği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2014 Güncelleme 13 Temmuz 2014, 01:23
İki yüzlü Muharrem

İÇİNDEKİLER

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin iki yüzlü tavırları gözlerden kaçmadı. İnce, 30 Mart yerel seçimleri öncesi her yola başvurdu. Cuma namazlarını kaçırmadı, Umre fotoğraflarını paylaştı. Çok iyi bir Müslüman imajı yaratmak için CHP'nin Atatürk için okuttuğu mevlit için en ön safta yer aldı. İşte bu hamlelerle Yalova'da seçimi CHP'ye kazandıran İnce, Ramazan'ın ilk gününde de kentte pide kuyruğuna girdi. İnce, "Ben iyi bir Müslümanım, Ramazan'da oruç tutarım ve vatandaş gibi pide kuyruğuna girerim" mesajı verdi. Son oyununu da pidecide oynadıktan sonra soluğu Bodrum'da alan Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'la biraların dibine vurdu. Halkı kandırmanın verdiği büyük bir keyifle biralarını yudumlayan İnce'nin unuttuğu bir gerçek vardı.


İnce'nin pidecide, vatandaşlarla Ramazan sohbeti yaptığı ifade edildi.


TAKVİM YAKALADI
TAKVİM
gazetesi, 'İnce', 'İnce' oynanan bu oyunu ortaya çıkardı. İnce Ramazan'da biraları fondip yaparken TAKVİM'in objektiflerine yakalandı. Gündoğan Moon Beach'de bol bol güneşlenip, bira keyfi yaparken TAKVİM'den kaçamayan İnce, daha sonra günlerce ortadan kayboldu. CHP'lilerden bile büyük tepkiler alan İnce'nin, danışmanlarıyla bir araya gelip bu durumdan kurtulmak için formüller aradığı iddia edildi.