Hırsız terapisi

Çiller çifti hırsızlık şokunu atlatmak için Erol Evgin'le moral buldu. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye giden Tansu Çiller'e jest yapan Erol Evgin, eski başbakan için "Söyle Canım" şarkısını seslendirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2014 Güncelleme 12 Mayıs 2014, 01:38
Hırsız terapisi

İÇİNDEKİLER

Her hafta Cento Per Cento Plaza'da muhteşem konserler veren Erol Evgin'i, geçtiğimiz akşam izlemeye gelenler arasında sürpriz konukları da vardı. Şarkılarını seslendirmek üzere sahneye gelen Erol Evgin, ilk şarkısını seslendirdikten sonra, "Bu akşam aramızda Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ve tek hanımefendi başbakanı, değerli dostum Tansu Çiller de var" diyerek, Çiller için "Söyle Canım" isimli şarkısını seslendirdi. Tansu Çiller ve Özer Çiller gece boyunca tüm şarkılara eşlik ettiler.

150 BİN LİRA ZARAR
Son günlerde hırsız şoku ile sarsılan Çiller ailesinin Erol Evgin'in şarkılarıyla moral bulduğu gözlendi. Geçtiğimiz günlerde Çiller çiftinin Kuşadası'ndaki Pelister Çiftliği'ne giren hırsızlar, Tansu Çiller uyuduğu sırada soygun yapmıştı. Hırsızlar çanta içinde bulunan 5 bin 500 dolar nakit para ile piyasa değeri yaklaşık 150 bin lira olan ziynet eşyalarını alıp kayıplara karışmıştı. Bölgede 5 gün içinde üç ayrı hırsızlık vakası yaşanırken, emniyet mensupları soygun sırasında evde bulunan Tansu Çiller'in olaydan ucuz kurtulduğunu dile getirmişti.