Beyaz dizi!

Yeşilçam emektarı Eray Özbal, esrar yetiştirdi. Sonra torbacılığa terfi etti! Birçok ünlü de peşi sıra gitti. Son hamle ise polisten geldi. Aralarında Nehir Erdoğan, İlker Aksum, Sarp Apak, Engin Günaydın ile Ersin Korkut'un da olduğu isimleri emniyete çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2013 Güncelleme 06 Ağustos 2013, 03:26
Beyaz dizi!

İÇİNDEKİLER

Zehirli dünya, bu kez "yıldızlar" dünyasını sardı. Birçok ünlünün ismi, uyuşturucu operasyonuna karıştı. Her şey, 1 yıl önce başladı. Polis, İstanbul'daki 22 torbacıyı tek tek takibe aldı. Takipte Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Eray Özbal'ın, piyasaya uyuşturucu sağladığı belirlendi. Özbal'ın, Cihangir'deki evinde esrar serası kurduğu ortaya çıktı. Çok sayıda ünlü ismin de Özbal'ın müşterisi olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ekipler esrar isteyen ünlüleri de dinlemeye aldı.

60 ADRESE OPERASYON
Ve 1 yıldır devam edep takip sonrası ekipler dün düğmeye bastı. 60 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. İstanbul, Çeşme, Kuşadası ve Bodrum'da 19 torbacı ile birlikte, 28 de "içici" ve "temin edici" gözaltına alındı. İşte o zanlılar arasında ünlü isimler vardı. Operasyonda; oyuncular Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirincçi, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Bartu Küçükçağlayan, Murat Yıldırım ile eşi Burçin Terzioğlu da gözaltına alındı. Ayrıca Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir ile şarkıcı Mehmet Erdem de emniyete götürüldü. Olayla ilgili operasyon sürüyor.



KELEPCE TAKILMADI
Gözaltına alınan birçok oyuncu Çeşme ve Bodrum'dan İstanbul'a getirildi. Uçaklarla İstanbul'a getirilen zanlılara kelepçe takılmadı. Bazı sanatçıların emniyete götürülürken oldukça rahat davrandığı gözlerden kaçmadı.

ARKADASLARA TEMİN ETMEK
İstanbul Emniyeti'nin düzenlediği narkotik operasyonu, gündeme bomba gibi düştü. Gözaltına alınan ünlüler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Ünlülerin hem içicilik hem de temin edicilikle suçlandığı belirtildi. Ayrıca 'içici' olarak isimleri tespit edilen 60 kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere savcılığa çağrıldı.

* Narkotik operasyonunun başrolünü Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Eray Özbal kaptı. 80 sonrası Türk filmlerinin en renkli karakterlerinden biri olan
Eray Özbal, bahçesinde esrar yetiştirip ünlülere sattı.

* Film ve dizi sektörünün aranılan isimlerinden Nehir Erdoğan da operasyonda gözaltına alındı. Ünlü yıldız, emniyete götürülürken böyle görüntülendi.





Ufuk KÖROĞLU - Ali ŞAHİN - Cevdet ÖZDEMİR - Fatih ŞENDİL - Kahraman DURAK