Saç sakal 3 milyon TL

Sosyetenin uğrak yeri Tarak Kuaför'ün sahibi Erol Demirkaya ve 8 arkadaşı bir bankadan 3 milyon 204 bin liralık vurgun yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2013 Güncelleme 11 Mart 2013, 00:00
Saç sakal 3 milyon TL

İÇİNDEKİLER

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre, bir bankanın Ümraniye'deki şubesinde müşterilerin şikayeti üzerine Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca müşteri hesapları incelemeye alındı. İnceleme sonucunda bankada portföy yöneticisi olarak çalışan Seyit Sertaç Işıkan'ın bankanın 38 müşterisine bilgileri dışında sahte talimatlarla kredi kullandırdığı ve bu kredileri sahte belgelerle sosyetenin uğrak yeri olan Tarak Kuaför'ün sahibi Erol Demirkaya ile Salih Yıldız, Barış Demirkaya, Ertuğrul Çoksatar, Atilla Karabulut, Ferit Güneş, Gülhan Akçil ve Şahabettin Yıldız'ın hesabına aktardığı tespit edildi. Işıkcan ile hesaplarına para aktarılan kişilerin birlikte hareket ederek bankayı toplam 3 milyon 204 bin lira zarara uğrattıkları iddia edildi. Haklarında 'nitelikli zimmet' suçundan dava açılan 9 şüphelinin 20 yıl hapsi isteniyor.

YURTDIŞINA GİTMİŞ
Kadıköy'de bulunan Tarak Kuaför'ün sahibi Erol Demirkaya bu aralar iş yerine gelmiyor. Çalışanlar ise Demirkaya'nın yurtdışında olduğunu söylüyor.

Orhan YURTSEVER