Kaynana vahşeti

Genç kadın eşinin dayağından bıkınca ayrı eve taşındı. Eve giden kayınvalide torununun gözü önünde gelinin boğazını kesti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2013 Güncelleme 11 Mart 2013, 02:59
Kaynana vahşeti

İÇİNDEKİLER

İzmir Çiğli'de bir kaynana gelinini bıçakla vahşi şekilde öldürdü. Eşi Caner Özcan'dan şiddet gördüğü için üç gün önce yeni evine taşınan 27 yaşındaki Gamze Nur Özcan, yanına gelen kayınvalidesi 40 yaşındaki Süphan Peri Özcan ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kayınvalide, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile gelinini, 3 yaşındaki torunu D.Ö.'nün gözleri önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonda boğazını da keserek öldürdü. Gelinin başını da bıçakla koparmak istediği ileri sürülen Süphan Peri Özcan, olayın ardınan kapıyı da torunu ve öldürdüğü gelininin üzerine kapatarak kaçtı.

AĞABEY MARKETE GİTMİŞTİ
Olay sırasında markete gittiği öğrenilen Gamze Nur Özcan'ın ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu B.K. eve geldiğinde üvey kardeşi D.Ö.'nün çığlıklarını duydu ancak kapıyı açamadı. Bu sırada camdan annesinin kanlar içerisinde yerde yattığını gören B.K.'nin yardım istediği komşuları da olayı polise ihbar etti. Eve gelen polis ekibi kapıyı kırarak içeriye girdi. Yerde yatan Gamze Nur Özcan'ın, hayatı-nı kaybettiği belirlendi. Hemen yanında ağlayan D.Ö. ile olayı ihbar eden B.K., Çocuk Polisi tarafından koruma altına alındı. Ekiplerin incelemesinde ve torunlarının verdiği bilgiler sonrasında Gamze Nur Özcan'ın, katil zanlısı olarak kayınvalide aranmaya başlandı.

Fatih ŞENDİL